HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21151
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 4702 uživatelů

Návody > Dead Man's Hand


Zobrazení:5995
Autor návodu:Michal Paclt (Abecedaher.cz)

Dead Man´s Hand je typická střílečka z netypického prostředí a to z Divokého západu. Je to už sice nějaký rok co tato hra vyšla, avšak řekněte sami: Kolik westernových her jste v životě hráli? Westernových her je jako šafránu a to si myslím, že je velká škoda. Hra mi trochu připomíná Call of Juarez, ovšem nehýří tolika zajímavými nápady a graficky vzhledem ke stáří hry jejího úrovně pochopitelně rovněž nedosahuje. Kdo máte však rádi přímočaré akce a nevadí vám zahrát si starší hru, toho by právě tato hra mohla zaujmout.


POKER

Mezi levely si můžete zahrát poker, což pro vás může mít přínos v podobě munice navíc. Nyní stručně pro ty, kteří se s pokerem nikdy nesetkali. Z pěti karet můžete tři odhodit a nahradit jinými. Musíte získat dvojici (bez zisku, sázka se vrací) stejných čísel různých barev nebo čísel jdoucích za sebou jedné barvy. Pokud získáte trojici, čtveřici či pětici, váš zisk je pochopitelně vyšší. Rovněž můžete získat kombinaci karet – např. dvě karty stejné barvy a postupku (fullhouse).
  • Než začnete hrát tak si do hry stáhněte češtinu.
  • Nejlepší zbraní je rychlopalná puška (ta prostřední).
  • Nejlepší pistolí je čtyřraná pistole (ta třetí), která se vám však odblokuje až ke konci hry (pokud hrajete poprvé).
  • Střílením do ovoce, beden, sudů, petrolejek, vývěsních štítů a lahví získáte rovněž body.
  • V některých objektech se skrývá munice či lékárničky.

Svoboda

Budete muset chvíli počkat než vám někdo přiběhne odemknout levou mříž. Poté k ní přistupte a stiskněte tlačítko Použít. Projděte ještě jednou mříží a pokračujte chodbou až k místu, kde jsou trosky na zemi. Přeskočte je, skrčte se a vlezte vlevo do nízkého tunelu. Na druhé straně vylezte a pokračujte rovně k žebříku, po kterém vylezte nahoru. Vylezte ještě po jednom žebříku a získáte pušku. Tady visí jakési kulaté předměty. Střílením do nich získáte další body. Vpravo rozstřelte bednu a v následující místnosti seberte ze stolu lékárničky. Postupujte dál a ze stolů seberte další munici. Vyjděte na dvůr a vpravo vystoupejte nahoru. Zastřelte nepřítele vlevo na dřevěné plošině, projděte mříží a pokračujte až na konec.


Zpět z mrtvých

Vejděte do města a zastřelte pár otravných nepřátel. V domech po stranách můžete sebrat nějakou munici. Vejděte do stodoly vpravo na konci a projděte ji na druhou stranu. Nad žebříkem ve stodole můžete sebrat lékárničky. Rozstřelte vůz s výbušninami, postřílejte nepřátele a sejděte dolů. Ulicí se dostaňte až k nevěstinci, kde vlevo vyjděte po schodech nahoru a oknem vlezte do budovy. Projděte několika místnostmi a sejděte po schodech dolů. Pokračujte dozadu a tím máte tuto misi splněnou.


Bar Blitz (boss)

Jděte vpravo a vyjděte na ulici. Prostřílejte se až k saloonu. Tady se spustí krátká animace, po niž vnikněte do saloonu a vyčistěte ho dole. Poté vyjděte po schodech nahoru a budete muset zdálky zabít Sancheze. Ukazatel jeho výdrže vidíte v horní části obrazovky.


Sledování lovce

Prostřílejte se kaňonem a vlevo vstupte na skalní stezku. Přejděte po skalním mostě a pokračujte kolem zříceniny jakési budovy. Když do budovy vlezete, můžete sebrat dynamit. Pokračujte přes velké prostranství a jděte dál vlevo, kde projděte skalním oknem. Vyjděte vpravo nahoru a nyní přes skalní okno přejděte na druhou stranu. Nyní se musíte proplést zříceninami a vyjít až na vrchol hory. Držte se vpravo a podle sklonu terénu se postupně stáčejte vlevo až dojdete do jakési veliké jeskyně.


Hora Muerte (boss)

V této krátké misi musíte pouze porazit Flat Irona. Snažte se uhýbat do stran před jeho noži.


Olovo a whiskey (bonusová mise)

Probijte se pueblem a prohledávejte místnosti, kde můžete nalézt náboje a lékárničky. Úplně na konci vylezte po žebříku a dostaňte se vpravo na volné prostranství s balvany. Někdy se stává, že tento žebřík spadne. V tom případě musíte vlevo vyskákat po porušené zdi a poté přeskočit na volné prostranství. Tady jen poražte bosse a máte bonusovou misi splněnou.


Peklo pro kůži

Celou tuto misi vlastně pojedete jen na koni. Snažte se využívat výbušných sudů k likvidaci nepřátel. Pokud jste zraněni, lékárničku získáte tím, že ji sestřelíte. Ke konci si dávejte pozor na jezdce na koních; ti střílí mnohem přesněji. Odstřelujte je okamžitě jakmile se objeví.


Přestřelka pod zemí

Jděte vpřed a zahněte vlevo. Na dalším rozcestí se dejte vpravo a brzy dojdete do velkého sálu. Vyjděte po dřevěných schodištích a v chodbě se dejte vpravo podél kolejí. Podlezte pod kolejemi a pokračujte do další chodby vpravo. Tady se vyhněte nejprve vozíku, který na vás nepřátelé pustili a poté sudu s výbušninami. Vyjděte ven a nasedněte do vozíku. Až se vozík zastaví vystupte a pokračujte podél domů vlevo, až dojdete do chodby s dalšími kolejemi.


Vyrovnané karty (boss)

Rozstřelte sud nad schody, vyjděte po schodech nahoru a poté po dalších schodech vpravo. Nahoře se setkáte s Numbers Thompsonem. Po skončení animace sejděte dolů a dejte se vpravo. Dožeňte Numbers Thompsona a zabijte ho.


Nesmyslná cesta

Postupujte vpřed lesem a dávejte pozor na pasti. Jakmile uslyšíte zapraskání, raději couvněte zpět. Přes kmen u vody raději nepřecházejte a vezměte to vodou, jinak vás zasáhne další past. Vyjděte vpravo nahoru a pokračujte až ke kmeni vedoucímu přes rokli. Vpravo dole si dejte pozor na nepřátele s kulometem. Přejděte na druhou stranu, vpravo sejděte do rokle a pokračujte dál kolem zbytků srubu. Vyjděte nahoru, projděte tábořištěm a přes vodu se dostaňte do jeskyně. Vyjděte po prkně nahoru, projděte druhou částí jeskyně a na konci sejděte ze svahu dolů. Postřílejte všechny nepřátele, hlavně ty, kteří jsou na okraji srázů vlevo a vpravo.


Burácející vodopády (boss)

Vejděte vpravo so srubu a seberte nějakou munici. Poté venku střelte do výbušného sudu a strom spadne. Sejděte dolů a pokračujte podél srubů až k místu, kde je vlevo hromada dříví. Skrčte se a podlezte na druhou stranu. Pokračujte směrem vpravo po pěšině, která vás dovede až k místu, kde se zdržuje další boss - Big Guns Grissom. Proti střelbě ze zbraní je imunní; jediný způsob jak ho zabít je pomocí dynamitu. Házejte po něm dynamit, přičemž nejprve tlačítkem pro sekundární střelbu dynamit zapalte a pak ho teprve hoďte. Neustále si hlídejte záda, protože na vás budou útočit další nepřátelé. Dynamity na kamenech se respawnují, tudíž jich máte k dispozici neomezené množství.


Krvavý Bert (bonusová mise)

Běžte vpřed a vejděte do pevnosti. Tady si prolezte okolí a sesbírejte spoustu nábojů. Poté budete čelit masivnímu útoku nepřátel, kteří se na vás pohrnou ze všech stran. Až jich zastřelíte určitý počet, objeví se Krvavý Bert, kterého snadno ustřílíte.


Peklo přichází do Boomtownu

Od této mise se vám zpřístupnila odstřelovačka. Pro tuto misi bych doporučoval vybrat si ji. Jděte vpřed a prostřílejte se až ke schodišti vlevo, po kterém vyjděte nahoru. Přeskočte přes bednu, vyjděte ještě o něco výš a vlevo zajděte do dveří. Vylezte oknem, po mostě přejděte na druhou stranu a vlevo seskočte dolů. Projděte dolem mezi trámy až dozadu a dejte se vlevo. Za rohem vlevo je kulometčík, tak ho sundejte z bezpečné vzdálenosti. Pokračujte v cestě důlní chodbou a dorazíte k bráně, kterou otevřte rozstřelením výbušného sudu. Brzy dorazíte do další části města. Tady dávejte hlavně pozor na kulometčíka za dřevěným zátarasem. Vlevo v jednom z vagónu můžete sebrat whiskey bomby. Jinak rozstřelte bednu ve vagónu vpravo a proskočte vagónem na druhou stranu. Obejděte prostranství zprava a prolezte několika vagóny. Automaticky se rozjedete ve vagónu po kolejích. Buďte stále otočení proti směru jízdy a střílejte po nepřátelích, kteří vás ostřelují.


Střelba a Brimestone (boss)

Nejprve důkladně sesbírejte všechnu munici a hlavně dynamit, který je vlevo na konci. Zapamatujte si rozmístění lékárniček, abyste si až se dostanete do úzkých mohli rychle doplnit zdraví. Sestřelte pár nepřátel a pak na vás vyrazí otec Zeke. Házejte po něm dynamit, to ho hodně oslabí a pak ho doražte střelnými zbraněmi.


Řádění (bonusová mise)

V této misi máte za hlavní úkol rozbít celkem 100 předmětů a získat z nich bonusové body. Postupujte zahradou směrem nahoru, vyjděte po schůdcích a brzy dojdete až k domu. Jděte od vchodu vpravo a rozstřelte okno. Proskočte dovnitř a jak přízemí, tak první patro důkladně vyčistěte od nepřátel. Nyní se pusťte do rozbíjení. Rozbít se dá prakticky vše – okna, stoly, židle, obrazy, vázy, veškeré kuchyňské nádobí a další předměty. Po rozbití 100 předmětů máte misi splněnou.


Noc chlapů

Postupujte po ulici jedinou možnou cestou. Až dojdete na rozcestí, pokračujte rovně a hned vlevo vejděte do domu. Nahoře si v animaci promluvíte s chlápkem a získáte tak informace. Vraťte se na rozcestí a pokračujte druhou cestou. Vpravo zajděte za domy a obejděte je zprava. Dostanete se tak na molo. Vejděte do lodi a dostaňte se až na vrchní palubu do zadní místnosti. Všechny postřílejte a vraťte se zpět na břeh. Držte se vpravo, projděte bránou a octnete se opět na ulici. Jděte do průchodu naproti a projděte otevřenými dveřmi. Zabijte pár dalších nepřátel. Projděte mezi stromy a vstupte do bordelu.


Hell Hath No Furry (boss)

Postřílejte nepřátele v přízemí a najděte schodiště vedoucí do prvního patra. I tady všechny postřílejte a poté vyjděte po dalším schodišti do druhého patra, kde na vás čeká Ma Skagit. Až ji zabijete, máte vyhráno.


Soumračný jezdec

V této misi opět pojedete na koni a musíte zastřelit vše co se hne. Pokud chcete vysoké bodové zisky, tak rozstřelujte aparatury na výrobu pálenky.


Revoluce!

Jděte na rozcestí a přeskočte přes hromadu beden. Postupujte hlavní ulicí stále vpřed až dojdete k otevřené kanalizační mříži po levé straně. Slezte po žebříku dolů a vejděte do dveří vpravo. V zadní místnosti seberte whiskey bomby. Vraťte se zpět do stoky, dejte se vpravo a po dalším žebříku vylezte nahoru. Nahoře se dejte vlevo a rychle vylezte po žebříku nahoru. Chopte se děla a s jeho pomocí zlikvidujte všechny nepřátele v okolí. Poté dělem prostřelte porušenou zeď na konci ulice a uvolněte si takto cestu dál. Jedinou možnou cestou projděte k další mříži, kde opět po žebříku slezte dolů. Na druhé straně stoky opět vylezte a zlikvidujte kulometčíka nahoře bombou nebo dynamitem. Jděte až dozadu, skrčte se a prolezte špatně viditelnou dírou ve zdi. Pokračujte až k místu, kde vás kdosi začne ostřelovat dělem. Chopte se také děla a útočníky na protější zdi zničte. Projděte dozadu a tím tato mise končí.


Kulka pro Blanca (boss)

Blanco má proti vám kulomet, takže se k němu příliš nepřibližujte. Kryjte se za nějakými předměty nebo ho ostřelujte z větší dálky. Zároveň si hlídejte okolí, protože sem občas nabíhají další nepřátelé. Po obvodě dvora jsou nějaké náboje a také několik lékárniček, kdybyste byli raněni.


Chodící mrtvý muž

Prostřílejte se hřbitovem až ke kostelu, který je po pravé straně. Je to však past a nepřátelé vás tu uvězní. Zabijte oba pistolníky, rozstřelte dřevěnou desku ve dveřích a v místnosti si naberte nějakou munici. Poté proskočte oknem ven. Projděte skrz několik dalších oddílů hřbitova až dojdete k velké kované bráně. Otevřte ji a vstupte.


Krvavý manévr (boss)

Nejprve důkladně vyčistěte přízemí a poté vyjděte po schodech nahoru, kde na vás čeká Kendall. Pusťte se do něj a vždy, když budete raněni, sejděte si dolů do přízemí sebrat lékárničku.


Bílý blesk

Projděte kaňonem až na konec, kde se nachází pila. Jděte k vagónům, vyjděte na ně a odtud přeskočte na rampu. Vyjděte nahoru po skluzavce pro klády (nejprve se však vyhněte valícím se kládám) a dejte se vpravo, kde zajděte do budovy. Projděte do kotelny a vylezte po žebříku nahoru. Horem přejděte nad další místnost, kde postřílejte všechny nepřátele.


Dvojčata zabijáci (boss)

Nyní musíte v souboji porazit bratry Lennardovy, což není vůbec těžké. Pečlivě si však projděte okolí, abyste věděli, kde jsou lékárničky a střelivo. Spousta je toho mezi trámy za hromadou dřeva.


Přestřelka v Lazy 8

Tady budete jen chránit dům před útočníky. Je tady spousta munice a lékárniček. Hlídejte si 3 místa, kterýmu mohou nepřátelé vniknout do domu.


Železný kůň

Střílejte na nepřátele, kteří vás ohrožují z vlaku. Až se dostanete na vlak, běžte po vagónu vpřed a seskočte dolů mezi vagóny. Projděte několika vagóny až do skladištního vagónu, kde podlezte pod dřevem a vylezte po žebříku nahoru. Přejděte po vodorovně položených žebřících až k díře ve stropu, kterou prolezte opět na střechu. Přeskočte přes pár vagónů a seskočte dolů do restauračního vagónu. Důkladně ho vyčistěte, vyjděte ven a chopte se kulometu. Zlikvidujte všechny nepřátele, kteří vybíhají z vagónu vpředu. Zároveň si však hlídejte záda, protože dva nepřátele vám vpadnou do zad z restauračního vagónu. Až všechny zlikvidujte, běžte vpřed dokud se nespustí animace.


Konec cesty

Nyní vás čeká poslední souboj s Tennesse Vicem. Při boji však musíte být neustále ve střehu, protože ze všech stran na vás nabíhají další nepřátelé. Je tu v okolí plno lékárniček a munice. Také ve vagónu něco najdete. Až Vica ustřílíte, máte dohráno.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
65 hlasov

100
60
20

80
40
0
48
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |