HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 36242 uživatelů

Návody > Záhada Jablůnkova


Zobrazení:10090
Autor návodu:Kailová Veronika "Kajlin"

1. den

Jděte do úřadu a pokecejte se starostou, musíte mu ukázat svůj průkaz. Dá vám tip na hospůdku, tak se tam ubytujte a prohlídněte si svůj pokoj. Promluvte se starostou. Použijte bankomat. Dá vám 200,- nyní jděte k trafice a seberte kladivo a kupte si mapu.

Prozkoumejte mapu, objeví se vám nová místa, zajděte do elektrárny, seberte hřebík a vejděte dovnitř, budete se muset identifikovat a pomoci pracantovi. Jděte tedy ke dveřím. Nejprve do nich dejte hřebík a kladivo, sice to nepomůže ale je to nutné, tak teď rozeberte zbraň a zásobník. Jednu kulku vložte do dveří, na ní dejte hřebík a zatlučte kladivem. Promluvte si s dělníkem. Za ním najdete vlasec a drát.

Jděte do moštárny. Popovídejte si s ředitelem a prozkoumejte moštárnu, najdete tyč a matku. Teď do hospůdky, popít s kámoši.


2. den

V trafice si kupte a přečtěte noviny. Čeká nás rozhovor s majitelem moštárny. Vyslechněte rozhovor dvou zaměstnanců a jděte se podívat na studnu. Promluvte s bláznem v parku.

Běžte za starostou, na dveře použijte jako zkušený detektiv drátek. A v kanclu zmáčkněte tlačítko a zkuste vejít do tajné chodby. Nejde, co?

Tak do hospody pro zápisník. Čeká vás docela nepříjemný rozhovor s recepční. V pokoji seberte svůj zápisník. V inventáři smontujte matičku a vlasec a použijte to na strom vpravo, který vidíte z okna. Nyní do tajné chodby, a promluvit s vězněm. Po animaci jděte do vedlejší místnosti, koukněte na stroj, pak popovídejte se starostou. Teď musíte jednat rychle, zablokujte dveře tyčí a jděte před úřad. Použijte mobil. Gratuluji, z toho kouká nejmíň povýšení !




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
728 hlasov

100
60
20

80
40
0
49
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |