HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 71764 uživatelů

Návody > Tonda Zlaťák

 Hra 
Návod

Zobrazení:10548
Autor návodu:Kailová Veronika "Kajlin"

O co ve hře jde?

Ve hře se stáváš hospodským Tondou Zlaťákem. Blízko tvé hospody se stala vražda, agenti z NPVBS, ti zabavili hospodu. Dokud se vražda neobjasní, máš s točením piva utrum. Jenže agenti z NPVBS dostali dovču, takže vraždu budeš muset objasnit sám.


Návod

Ocitáš se u své hospody, a tímto se z tebe stává Tonda Šerlok Zlaťák, prozkoumej okno a křoví, najdeš v něm desetikorunu, jdi na hlavní mapu.

Vydej se na policii a pokecej s Matějem, ke generálovi tě nepustí. Přečti si leták na nástěnce, píše se v něm o místním kasínu.

Jdi zkusit štěstí do kasína. Prozkoumej první automat, a hoď do něj desetikorunu. Hraj tak dlouho, dokud ti nevypadnou peníze. Promluv si s Alojzem, bude ti povídat o hypnotizéru, neváhej a kup si ho od něj.

Teď zaběhni k policejní stanici a seber cihlu, pak skoč k hospůdce a rozbij cihlou okno. Mrkni na vázu, najdeš cigarety, pak prozkoumej šuplík, je vněm starý dobrý tetris a nějaké prašule, ještě koukni za postel, tam se skrývá flaška a plechovka. Dál už tu není co dělat.

Zaskoč do samošky a kup si kleště a baterky. Policajti tě očekávají, dej baterky do tetrisu a zabav s ním Matěje. Teď už můžeš zajít ke generálovi. Jako na potvoru ti nechce nic říct.

Nevadí, jdi khospodě, prozkoumej stopy, nalij kyselinu do flašky, na plechovku použij dvakrát kleště, a nalij do nich kyselinu, vznikne ti pohon do hypnotizéru. Použij ho na generála, dozvíš se, kde je sídlo neřádů, kteří ti zavřeli hospodu. Schovávají se před tebou v jedné staré továrně. Neváhej a hned tam běž.

Před vchodem je dost drsnej chlápek, popovídej si s ním. Zatím s ním nic nezmůžeš, vrať se tedy zpátky k Boženě, prozkoumej její skříň, najdeš flašku vodky a lepidlo.

Teď do továrny. Jak jest známo ruští hlídači rádi vodku. Zajdi do prostředních dveří a nech se naverbovat jako agent, nezapomeň si vypůjčit kamasutru. Jdi do prvních dveří, dozvíš se o místě činu. Vrať se na mapu a vydej se na místo činu. Prozkoumej keříky, najdeš kudlu a papír.

Jdi k hospodě do lesa, použij kudlu na pařez. Najdeš druhý papír. Dej oba papíry chlápkovi v první místnosti v továrně. Za chvíli se vrať. Teď na tebe čeká nejblbější část hry, musíš řídit autíčko.

Pokud budeš patřit mezi ty šťastlivce, kteří se přes autíčka dostanou, octneš se v Nů Jorku, vejdi do dveří a máčkni na koberec, objeví se poklop a budeš muset zadat heslo. Jenže tady žádné heslo vůbec není třeba, prostě vymaž příkaz, co se ti ukáže a potvrď prázdnou nabídku pro zadávání hesla. Ještě trochu akce a je tu konec.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
894 hlasov

100
60
20

80
40
0
49
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |