HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 5812 uživatelů

Návody > Mrtvé město


Zobrazení:17252
Autor návodu:Jan <00> Jolič

Hororová adventura Mrtvé město sice nepatří mezi nejdelší , ale i tato hra má svá "zákysová" místa a právě proto tu je tento návod:

Po komixovém úvodu ve kterém se dozvíte že jste byl právě propuštěn ze cvokárny, do které vás zavřeli poté, co jste našel svou holku s podřezanýmími žílami a vypíchnutýma očima.

Ocitáte se ve svém bytě. Prohlédněte si nápis na stěně a prozkoumejte matrace. Mezi nimi najdete klíče od auta. Vyjděte na ulici a zamiřte do baru. V baru si promluvte s barmanem. Potom co se dozvíte, že barman viděl Tess v baru s farářem místního kostela, řekněte mu že si dáte pivo a fet. On vás pošle za Dr. Styxem. Styx je na záchodě, takže jděte za ním. pokecejte s ním a ze země před ním seberte injekci. Vyjděte před bar a prohlédněte si plakát WME na plakátu je adresa. Před prodejnou stojí policajt. Promluvte si s ním a prohrabte se v hromadě odpatků za ním. Najdete rezavý drát a gumovou rukavici. Jděte znovu na ulici a promluvte si s Winn Benzzenem. Zeptejte se ho na Tess. A on vás pošle za hrobníkem Steepem. Jděte za policajtem a zeptejte se ho na Steepa. On vám řekne že teď bude právě na hřitově kopat hrob. Jděte tedy na hřitov a se Steepem si promluvte. Jděte znovu do baru. U barového pultu stojí Akko. To vám řekne že už dlouho čaká na svou kamarádku Ann, a že o ní má strach. Slíbíte jí že se podíváte k jejímu domu. Jeďte na nábřeží. Pod mostem uvidíte mrtvolu Ann. Běžte to říct Akko a pak i policajtovi. Až policajt odběhne pohrabte se ve výloze. Najdete digitální foťák. Na záchodovou mísu v baru použijte rukavici. Najdete nůž. Nůž použijte na drát. Tím ho očistíte od rzi. Běžte na nábřeží. Prozkoumejte zábradlí. Tím z něj získáte tyč. Tyč použijte jako páčidlo na dveře na hřitově. Jděte do hrobky a vyfoťte hrobníka. Ten vám výměnou za to že vymažete fotku z paměti řekne že vrahem může být otec Kain. Vy se na něj naštvete a zabijete ho. Vyjděte z hrobky a prozkoumejte klíče. Na klíčích najdete baterku. Baterkou si posviťte na hrob. Najdete klíček. Klíček je od schránky na milodary v kostele. Vyberte jí a utíkejte si zahrát do baru. Vyhrajete věčí jmění. Jmění vyměňte s Dr. Styxem za drogy. Drogu zkombinujte se stříkačkou a použijte jí. Jděte do svého domu a vyspěte se. Ve snu se dozvíte něco o příběhu. Na ulici dejte zbytek drogy Benzzenovi a ten vám za to otevře dveře do skladu. Ve skladu si prohlédněte panel. Nožem odšroubujte kryt a drátem panel spravte. Jděte na hřitov a promluvte si s Tess. Jděte do bytu a notes použijte na nápis. Notes použijte na ovládací panel ve skladu. Až tak uděláte přijede výtah. Nastupte do něj a až sjedete dolů promluvte si s Alexem Kainem. Slíbíte mu že kněze zabijete. Jděte do kostela a promluvte si s Kainem. On na vás zaútočí, ale vy jste silnější a tak ho zabijete. S kapsy mu seberte disk. Disk dáte Alexovi v podzemí. Jdtěte do svého domu a znovu si lehněte. Promluvte si s Ellizion a užijte si závěr.




Diskusia Príspevkov: 1 Hodnotenie
1398 hlasov

100
60
20

80
40
0
54
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |