HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 57211 uživatelů

Návody > Zahrádka

 Hra 
Návod

Zobrazení:9046
Autor návodu:David Hořínek

Zahrádka je strategická, jednoduchá hra, ale někdy dokáže pěkně zavařit mozek, neboť vyžaduje hodně trpělivosti. Začínáte jako zahrádkář, který má vybudovat velkou prosperující firmu po neúspěších vašich předchůdců.

Abyste mohli postupovat do dalších levelů, musíte splnit max. 6 kritérií. Jsou to : počet kg rostlin (květák, mrkev, kedluben, česnek), konečný obnos peněz a objednávky.

V 1. levelu budete muset vypěstovat 15 kg květáku a 15 kg mrkve. Na konci levelu musíte mít min. 1000 Kč. Menu se objeví po kliku na dům.

Jakmile začnete 1. level, musíte začít vytvořením záhonku. Udělejte za sebou do řady 6* záhonek a zasaďte květák (při sklizni je dražší). Pokaždé, jakmile vám rostlina povyroste, musíte ji zalít. Až vám vyroste, rychle sklízejte nebo zvadne. Za sklizeň pokaždé dostanete peníze, např. 54 Kč za jeden květák. Pokud rostliny nezaléváte, tak zvadnou. Když se to stane, klikněte na sklizeň a poté na zvadlou rostlinu a to vám ubere 6 Kč. Za chvíli vám dojde objednávka na 20 kg květáku a 40 kg mrkve do 24.9.2002. Za úspěšné splnění a dodání objednávky vám zaplatí 700 Kč. Pokud splníte objednávku a stále nebudete mít peníze na splnění levelu, tak se za chvíli objednávka znovu objeví a takto to bude donekonečna. Splňte objednávku a nyní musíte splnit kritéria daná na začátku levelu. Pokud objednávku nesplníte, tak se nic nestane, zelenina vám zůstane na skladě a po chvíli se objednávka znovu obnoví.

Později v dalších levelech vám hra umožní postavit studnu za 1900 Kč a zavlažovací potrubí. Díky tomu nebudete muset zalévat pomocí konve. Časem vám zelenina nepůjde zasadit a proto ji pohnojte.

Nejlepší taktika pro tuto hru je, že postavíte 6* záhonek a zasadíte květák. Stále sázejte a sklízejte na téže půdě květák. Po každém sklizení zeleniny váš peněžní obnos stoupne. Až budete mít dostatek peněžních prostředků, postavte vždy o jedem nebo více záhonků a opět sázejte květák. Později si kupte studnu a zavlažovacím potrubím pokryjte každý záhonek.

Já jsem si takto dopomohl ke studni s potrubím a 72* záhonkům, což jsou 3 řady. Na každý záhonek se dá zasadit POUZE JEDNA rostlina. S tímto počtem již plníte objednávky okamžitě. Hrací pole vám nabídne 24 záhonků v řadě a 12 řad.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
662 hlasov

100
60
20

80
40
0
48
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |