HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21163
5455
5063
1438
1600
7336
6033
12908
1687

Online 41098 uživatelů

Návody > Crimson Skies


Zobrazení:12990
Autor návodu:Luděk Valenta

Než vám kompletně popíši, jak si sám zkonstruovat vlastní letoun, tak vám tady píši dva triky, které se vám budou určitě hodit.


A. Triky

  1. Došli vám peníze? Tak můžete prodat letadla pomocí tlačítka "Sell Planes" (prodat letadla)
  2. Pokud chcete začínat od úplného základu(tj. nemít na začátku nastavenou původní konfiguraci), stačí při zadávání jména letadla odznačte jediné zatmavené políčko v dialogovém okně.

B. Konstrukce letadla

Konstrukce vlastního letadla

Konstrukce letadla vám popíši v 7 krocích.


1. typ letadla

První věc, co musíte udělat je vybrat typ letounu, jež budete stavět. pokud možno, tak vybírejte podle maximálního naložení a dalších vlastností. Devastátor (ten máte hned od začátku hry) je zcela průměrný, a tak ho můžete přestavit na těžký a pomalý "bum-bác letoun" nebo naopak na rychlou stíhačku-považujte ho za dobrý základ přestavování. Další stroje, se kterými si můžete užít spoustu zábavy, když je přestavujete, například jsou třeba Blood-hawk nebo Hoplite.


2. motor

Motory jsou velmi těžké, takže vám zaberou hodně potřebných liber, ale k čemu je letadlo bez motoru, že?Na motoru je překvapivě nejdůležitější maximální rychlost a také to, zda má možnost nitro-boosteru. Nitro-booster je prima hračka, která vás mnohdy vytáhne z průšvihu, tak že se nebojte těch pár liber a dolarů obětovat.


3. pancíř

Sílu pancíře si určujete zvlášť pro přední a zadní část letadla a zvlášť pro křídla (obě křídla však musí mít stejný pancíř!). Čím víc jednotek, tím lépe. Pět jednotek pancíře váží jen dvacet liber, takže když vám zbude pár volných dolarů a liber váhy, vylepšete ještě kousek pancíře.


4. kanóny

U kanónů musíte najít vhodný kompromis-potřebujete nějaký velkorážní pro souboje s letadly, které vám jistě dělají velký problém, protože je neudržíte na mušce. Třeba esa-na to se hodí ráže . 70. Zároveň nesmí v průběhu mise dojít k tomu, abyste neměli munici, takže musíte mít i nějaké kanóny, ke kterým je dost munice (třeba dvojice kanónů s rážemi . 40 nebo . 50). Pozornost při výběru věnujte hlavně tomu, zda je kanón jeden, nebo zda střílí rovnou dva najednou. To poznáte podle toho, jestli je před typem kanónu napsaná dvojka v závorce. Dvojité kanóny mají dvakrát menší kadenci střelby, ale dvakrát více nábojů. Osobně jsem raději používal dvojité.


5. úchyty na rakety

Na tyhle tzv. hardpointy můžete "narvat"rakety. Jaké to budou (explozivní, šrapnelové atd. ), si volíte až těsně před misí, zde však musíte navolit počet "slotů". Obecně řečeno, pokud nehodláte v dané misi likvidovat nějaké budovy nebo tak něco, nemusíte s sebou mít raket moc, raději si místo nich vezměte něco jiného.


6. vzhled

A už jsme u nejzábavnějšího kroku-určování vzhledu vašeho letadla. Pokud dáte letadlu nějaký zajímavý vzhled, budete mít ještě větší pocit, že to letadlo je prostě "vaše"!Nejprve vyberete typ rozmístění barev(pattern). Pak už jen zbývá zvolit barvy-vlevo si vyberete požadovanou barvu a vpravo pak přesný odstín. Nakonec si dole vyberete různé obrázky na letadlo-a je to.


7. beru to

V dolní části obrazovky zmáčkněte tlačítko Ready To Purchase. Objeví se stručný seznam komponent vašeho letadla. Pokud s ním souhlasíte a nechcete nic měnit, odpalte toto okno tlačítkem Purchase Now, a pak už stačí jen nově vytvořené letadlo vybrat z Breifingu další mise.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
706 hlasov

100
60
20

80
40
0
47
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |