HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 26765 uživatelů

Užívateľ > SneakingThief > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |



První díl není ani zdaleka tak skvělá jako jeho následovník, který předčil ve všem první díl a navíc se jedná o klenot ve svém žánru (řeč je o Diablo II). Přesto je ale první a dnes už legendární díl Diabla super hra s temnou atmosférou (asi nejlepší ze všech dílů) a svoje fanoušky má do dnes.
Nebýt až na podle mě zbytečně těžké a složité takzvané skill buildy u postav, tak by se dalo říci, že ve svém žánru dokonalá hra.
Nejedná se už o revoluci tak jako tomu bylo u Diablo II. To ale nemusí vůbec vadit, protože je to čistokrevné RPG skz na skrz u kterého zabijete nespočet času a vždy se budete bavit a kochat hrou. A přesně o tohle v Diablu jde.
Jakožto fanoušek a milovník světa Warcraft, jsem si oblíbil tuhle hru stejně tak. Navíc mám rád karetní hry a takhle je velice pěkně zpracována jak po designové, tak i technické stránce. Je chytlavá, nenáročná a hlavně zábavná.


Thief je chytlavá hra s výbornou atmosférou, prostředím, hudbou, dialogy a celkově zvukovou stránkou především, která vás pohltí a nepustí od monitoru. Pro mě osobně je tahle hra jedna z mých srdcovek, která si mě získala už od první chvíle. K dokonalosti ji chybí opravdu malinko. Tyhle drobnosti, které bych zde teď rád vypsal, tak ty osobně neberu jako negativa, ale spíše jako něco, co tvůrci mohli vylepšit, nebo přidat, ale neudělali tak. Ať už to bylo z jakéhokoliv důvodu.

Takže osobně bych přivítal:
Ve městech více možností k lupu. Vzhledem k tomu, že ve městech je docela dost domů, ale do většiny se není možné dostat a jsou tam jenom tak pro okrasu.
Nějaké vedlejší úkoly, které by přidali k rozmanitosti a hru by celkově obohatili o ještě větší hratelnost.
Sice jsou ve hře určitá místa kde se kořist obnovuje, ale je ji sakra málo a chtělo by to více míst, protože takhle to působí trošinku chudě.

Jinak chyby které ve hře jsou se dají snadno odpustit a přehlédnout. Navíc to nejspíše nebyla chyba Ion Storm, ale Eidosu, který na ně musel už s vydáním spěchat, a proto se nestačily doladit tyhle chyby.

I přes tyhle malé neduhy které jsem vypsal výše je pro mě Thief 3: Deadly Shadows výborná hra a ve svém žánru jedinečná. Strávil jsem u ni moře času a vždy si ji po nějaké době opět sjedu celou od začátku a vychutnám si ji stejně skvěle jako tomu bylo k
Ve svém žánru fantasy RTS přinesl třetí díl od společnosti Blizzard bezkonkurenční hru. Takhle promakanou a skvělou podobnu hru prostě nenajdete. Nadčasová grafika, úžasná hratelnost a skvělý příběh, který vygraduje ve velké finále datadiskem The Frozen Throne.





© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |