HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 17450 uživatelů

Užívateľ > bubec > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Je to ozaj skvelá hra grafyka autá sa ovladaju lepšie ako vjednotke.Nové traťe,autá som uš skoro vpolovičke hry ale tej hre sa nedá nič vytknúť zahrejte sy ju vrelo odporúčam..............BUBEC
Dobrá hra smenšímy chybyčkami ešte som ju nedohral len tie drifty my nejdu ale musým codemaster pochváliť odviedly dobrú robotu.
Keby som mohol tak tejto hre dám 110%Je to proste super čo tý češi dokázaly.Kto pozera gamepage na čt2 dufam že tu hru ohodnotia aspon na 98% lebo lebo su tam velmy prýsny krityci.Stalo to tých 5 alebo 6 rokov.Držím vam palce chlapci len tak dalej.
Zároveň lze říci, že Need for Speed je závodní hra pro ty, co hledají sice trvanlivý, ale pořád spíše nenáročný zážitek. Vše lze s trochou píle odemknout celkem rychle a umělá inteligence protivníků se chová předvídatelně dle obtížnosti daného závodu. Každý event i mise má totiž jinou obtížnost a nelze ji měnit. Něco jiného je to samozřejmě při závodech s živými protihráči.A proto dávam100%
Je naj naj super hra so všetkých Need for Speediek.Keby som mohol tak dám 110%.Neviem čo sa jej dá vytknuť,grafyka na vysokej urovnni no prostelahoda.Velmy dobre sprevyli tu kameru s pohľadu jasca,ovladanie..........atak dalej.mínusy som zatial nespozoroval elbo len teras som ju začal hrať.


Začínať recenziu na tenisový titul inak než spomienkou na Pong, by bola autorská samovražda. Takže Pong. Lenže tenisové hry nám na virtuálnych záhradkách príliš nerastú a tešíme sa z každého pinkania na kurtoch. V tento rok sa nám na PC platforme zišli pomerne statní kohúti. Top Spin 2 svoje kvality už predviedol a označenie za najlepšiu simuláciu si odniesol právom. Sega už klasicky vezme koncept, zabalí do arkádových šiat a máme tu akúkoľvek Virtua sériu. Virtua Tennis 3 nie je výnimkou. Je to konzolová hra, z ktorej kolieska, krížiky, áčka a béčka padajú už pri inštalácii. Lež nevadí, aj zabávať sa treba, drinu vymeniť za jednoduché napredovanie a hádzať sa do antuky ako na svoju družku.



© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |