HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 3462 uživatelů

Užívateľ > manik998 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Tato hra se my líbí nejvic z vydaných her za poslední 3.měsíce moc mne zaujalo jezdění ve všelijakých vozidlech krásná GRAFIKA a realistické zbraně.Electronic Arts si na této hře daly moc záležet mínusem akorát je že když neumíte dobře Anglicky občas nepřehledné,JINAK VÁM HRU MOC DOPORUČUJU A NENECHTE SI JI UJÍT!!!
supr čupr hra nejlepší díl který Activision vydal!moc zbraní krásná grafika akorát mise v Rio de Jeneiro byla dost těžká davam.98%


tato hra mna absolutně nezaujala protože
+hezké stroje
-grafika
-malo traktorů,kombajnů atd.
-po čase strašná nuda
-neohrabané
hra se mi moc nelíbí
+evropské kamiony
-na chlup stejné jako Euro Truck Simulator akorát že v jezdíte v Německu
Skvělá hra plná akce.Krásná grafika,celkem hodně zbraní.Poutavý příběh akorát jsou dost dlouhé videa k příběhům.Jak jinak než 100%.
kdyby jsem nevěděl že to je MoH tak by sem řekl že je to s garfikou stejne jako Battlefield:Bad Company 2 jinak super hra grafika krásná všechno super hra Doporučuju =)
Konec,konec a konec to je ta nejhorší hra z celé serie NFS už i ten věčně nenáviděný NFS:Shift je lepší protože jde hrát i šipkama a tohle... mám volant zapojím a hele nefunguje najedu do options na "VOLANT" který se podobá jako můj no ho*no zlomho zlatá rybko katastrofa tohle si nazaslouží ani 1% za ty prachy to fakt nestojí ;)
Na tuhle hru sem se moc těšil ale to co sem videl je katastrofa např. když už tam su závody s polišama tak jich tam dám víc ne? max 10 závodů s policií a víc nic časovky ze začátku lehke ale pak to nede stihnout grafika sa docela dá ale žádná sláva jak tady nekdo psal tak nastavení volantu pokaždé když zapnu NFS tak musím ho znova dávat.Pak když jste tak v 1/2 hry tak ty závody sa prostě na zlato ujet nedají. :/ SHIFT byl o moc lepší ;)
Hra má velmi dobrou grafiku moc aut(např.Porsche,Bugatti,BMW atd.) akorát to má vysoké HW nároky jinak mně hra moc zaujala a líbí se mi.
hodnocení
+role gangstra
+brutalita,krev
+vyrobce EA
+města Florida,New York,Kuba
-grafika
-policie
Hra je docela dobrá ma to skvělou grafiku ale pro zacatecniky as přiliž obtizne hra ma blbe popsani klaves nikde neni kde si mozete najit ovladani hra je NIC MOC myslel jsem si ze to bude lepsi.proto 80%



© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |