HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 32677 uživatelů

Užívateľ > Luky522 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Hodně jsem se na hru těšil a jsem bohužel zklamán. Graficky je hra průměrná, pojmutí cut-scén nezaujme a už po pár minutách se dostaví stereotyp a nuda. Hra je navíc velice krátká, na střední obtížnost se dá projít za 1 hodinu. Co víc se ale dá čekat od hry podle filmu. Pokud chcete nějakou dobrou hru ve které figurují mimozemšťané a invaze ve velkých Amerických městech, počkejte si raději na Crysis 2 a toto nechte být.
Tak na tuto hru jsem se těšil opravdu dlouho a nezklamala. Nový CryEngine 3 zajišťuje pěknou grafiku a ohromující efekty. Ozvučení také nemá chybu. Příběh je možná ze začátku trochu zmatený, ale ve výsledku působí skvěle. Pokud se vám ho podaří dohrát, což zas až tak dlouho nepotrvá (rozhodně není krátký), přichází na řadu velice zábavná část hry, Multiplayer. Ten je až na pár bugu úžasný a velice návykový (u žádné jiné hry multak nehraji, ale u Crysis 2 by byl hřích nechal ladem propracovanou online řežbu). Poklona Cryteku.
Další z řad her, které se velice povedly. Hra disponuje skvělou grafikou a konečně se nám Isaac nebojí ukázat obličej a také už není němý, což napomáhá příběhu. Ten je sám osobě obdobný jako v Dead Space 1. Nabízí však více zvratů a cut-scén, které mnohdy dokáží vyrazit dech (viz. kapitola 5). Dalším plusem je, že je celý příběh bez jedinné loadovací obrazovky. Příběh však mohl být delší.
100%DiRT 3
Po skvělém DiRTu 2 přichází ještě lepší DiRT 3. Konečně návrat k starým, dobrým rallye závodům. Grafika je opět velice krásná a menu se mi líbí více než karavan ze dvojky. Gymkhana také není k zahození.
Grand Theft Auto San Andreas je hra, u které jsem strávil nejvíce času ze všech, neboť se jedná o rozlehlou hru jak z pohledu misí tak i lokalitou. Grafiku již dnes hodnotit nebudu, neboť hra už má svá léta a na dnešní poměry je zastaralá (v době vydání byla excelentní), ačkoliv se na ni dá pěkně koukat i dnes (jediné co mě bije do očí jsou slepené prsty postav, vypadají jako by měli ploutve :-). Hlavní věcí, kvůli které hraji SA i v roce 2011 je příběh. Ten je skutečně jeden z nejlepších, ba se nebojím říct nejlepší ze všech her podobného typu. Příběh této hry budu mít v paměti hoodně dlouho, a klidně si hru zahraji i za dalších pár let.
Výborná hra, na kterou se čekalo velice dlouho. Povedený český dabing a příběh, který je plný zvratů a překvapení. Stále však nemá na hry z dílen Rockstar Games.
Když jsem se doslechl že lidé z City Interactive kutí novou FPS sledující život odstřelovače, byl jsem si okamžitě jistý, že hra bude stejně "kvalitní" jako ostatní hry od City. O to víc mě ale hra překvapila. Začnu grafickým zpracováním. To se dá vyjádřit jedním slovem- BRILANTNÍ. Zpracování krajiny a vůbec všeho mi doslova vyrazilo dech, a nebojím se ho přirovnat ke Crysis. Hratelnost je výborná a také chválím občasnou změnu ovládané postavy, což zabraňuje nástupu stereotypu. Co je trochu horší je příběh, který mohl být lepší. Délka hry je v dnešní době mírně nadprůměrná.
Na tuto hru jsem se velmi těšil a nezklamala mě. Grafika krajiny se od předchozího dílu liší jen málo (auta a domy už jsou na tom lépe). Ovládání aut mi osobně problém nedělá, ale troška realismu by neuškodila. Velice mě ale nadchlo střídání dne a noci, střídání počasí, volné procházení po bytě a obchodech, stahování střech a samozřejmě cestování mezi dvěma ostrovy. Co však mohlo a mělo být lepší, je zpracování krajiny. To je na chlup stejné jako v TDU 1, což se ale dá přejít. Verdikt je ten, že je TDU 2 kvalitní závodní hra, která ale mohla být o mnoho lepší. 98
Zaklínač 1 ve mě na dobro zanechal vzpomínky na skvělý příběh, hratelnost a krásný svět. Měl jsem proto trochu obavy ze Zaklínače 2, které byly ale zbytečné. Zaklínač 2 bere to nejlepší z 1. dílu, vylepšuje to a přidává nové věci. Příběh je zase excelentní. Renovace se konečně dočkal i soubojový systém, který je akčnější a lepší. Grafické a audio zpracování je úchvatné. Procházet se pralesem v podvečer za zpěvu ptactva je vážně zážitek. Jedinou vadou na kráse jsou krvelačné HW nároky, které nemají se starší sestavou sebemenší slitování.



© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |