HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 12116 uživatelů

Užívateľ > standa94 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Zatím je to nejlepší RPG co jsem kdy hrál. Grafika není nejlepší ale postačí, aspoň se to rozhodí a starších počítačích. U Dragon Age se mi dále líbili společníci. Každý měl svůj vlastní příběh a někteří i osobní úkol ale hlavně se mi líbilo jak reagují na vaše rozhodnutí. Když už jsme u toho rozhodování, tak to je jedna z nejlepších věci ve hře. každé rozhodnutí které jste udělaly měo dopad na celý Ferelden ( jaký dopad na Ferelden vaše rozhodnutí mělo se dozvíte v závěru ). Hratelnost je dobrá. Boje jsou velmi záživné akorát po každé bitvě vypadáte jako kdyby jste prošli krvavou lázní, jinak dobrý. Jediný co se mi na DA asi nelíbilo je to že tam nemáte takovou volnost jako třeba u TES:Oblivion . cestování je akorát zkrášleno občasnými přepadení. Příběh, tak na ten jsem málem zapoměl. Ten je úžasný, plný zvratů a nikdy nevíte co od čeho můžete čekat. Já osobně hodnotím DA jako zatím nejlepší RPG .A pro každému milovníka RPG je to jasná volba a nezahrát si RPG by byl ten největší hřích na herním nebi .
Tohle je to nejhorší Lego, jaké jsem kdy hrál. V téhle hře se ztratilo celé to kouzlo legoher. A to jednoduchost. Lego hry byly tak zábavné díky tomu, že byli jednoduché, mohl je hrát každý. Vždy bylo jasné, co se má udělat. Celá hra probíhala v tak roztomilém mimickém provedení. Ne, všechno z toho je pryč. V Pánu prstenů začali postavičky mluvit, scének, které jsou přecpané mluvením jsou nudné, zdlouhavé a je jich hromada. Levely jsou dlouhé a neustále musíte řešit nějaké problémy, jak se někam dostat a tak, které jsou navíc otravné a unavující. A když to všechno přelouskáte a dostanete se k nějaké bitvě, jste zklamaní, protože si stejně pořádně nezabojujete. Navíc, pokud hrajete ve dvou, což byly legohry vždy nejzábavnější, celý, ještě ne snad ani tak zkažený dojem, zkazí naprosto matoucí rozdělení obrazovky. Jediné, co to mohlo zachránit byla hra ve dvou. I ta je špatná. 50% dávám jedině díky tomu, že je to prostě Pán prstenů.
Je to dobrá hra!

+ Kampaň za zlo, dost dobrý multiplayer, "okamžitá akce" po dohrání kampaní taky ještě na nějakou chvilku zabaví, skvělé udělané lokace, jednotky (jak za zlo tak za dobro), Každý z hrdinu má ojedinělý styl boje

- Krátké kampaně, bohužel je to jen čistokrevná rubačka, takže nečekejte nějaké RPG prvky nebo něco jiného než rubání a rubání, čekal jsem že hra převypráví všechny díly Pána prstenů a ona začíná hned u Helmova žlebu

Recenzenti jsou na tuhle hru moc přísní! Je to dobrá hra, ale bohužel, hře nejvíc ubírá to že každá úroveň má stejný smysl, furt dobij území, udrž území, někdy "zabij kapitány". Ale i tak je to dobrá hra a myslím že hráč nemusí být velký fanda Pána prstenů aby si tuhle hru užil. Je to dobrá hra a určitě stojí za vyzkoušení!



© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |