HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21180
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 21076 uživatelů

Užívateľ > pacik77 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |







Hra s širokou možností výběru, to v dnešní době plné akčních her, kde je snad úplně vše nascriptované se jen tak nevidí.












Jedno z neljepších rpg, co jsem kdy hrál, snad i nejlepší. Při výběru hlavního hrdiny velká rozmanitost, jak už vizuálně, tak v schopnostech a v jeho historii, která se do hry promítá. Dále členové týmu jsou dobře zapracováni. Ale ze všeho nejlepší je příběh, který se i odvyjí od toho, jak se ve hře zachováte. 100 ze 100.
Jak už jsem zmínil, jednička mass effect je jedno z nej rpg a dvojka ani trošičku nezaostala, spíš naopak. Perfektně navazuje na první díl a opět se zde setkáváme se Shaperdam, kterého si můžeme nadefinovat již z míňené jedničky nebo si můžeme vytvořit novou postavu, kde nám hra rychle zrekapituluje události z jedničky a vybereme si sami činy, které se odráží na zbylé hře. Tyto činy se projevý i v očekáváném třetím díle, který vyjde na podzim letošního roku. Na začátku hry překvapivě umíráte a pomocí moderní technologie firmy Cerberus se vracíte zpět mezi živé. Váš ůkol je naleznout zpět Váš rozpuštěný tým, který se po vaší smrti roztrousil po celém vesmítu plus se obohatíte o nějaké nové členy, a musíte naleznout ty, kteří jsou zosnovali vaši smrt. Opět zde nechybý skvělý příběh s mnoha zvraty. To vše ochuceno pěknou grafikou. 100 ze 100.


Filmové zpracování je dech beroucí. Hra baví od začátku dokonce. Příběh má taky zajímavý spád. Tuhle hru doporučuji všem, kdo má rád akční žánr.












75%RAGE




Výborná hra, kde ale konec trochu nudí. Taky musím uznat, že pro zaryté fanoušky Tomb Rider to možná může být zklamáním, kvůli tendenci hry vodění za ručičku. Já si ale naplno užil filmové zpracování hry plné akce. Nebýt toho konce, dávám o pár procent i víc.







© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |