HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 32491 uživatelů

Užívateľ > uuz > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Dobrá hra ale ty cheaty sem nepochopil!!
Podíval sem se na you tube ale nefungovaloto musí tam být mezery
Např: -developer!
mohu vam posla hacknuty cheatami!!
Minecraft váš možná překvapí. Jedná se o arkádovou hříčku, která je zahalena do retro grafiky. A o co tam vlastně jde, že se tato hra stala tak rychle populární?

V Minecraftu se vžijete do role kostičkového chlapíka (Steva), který se objeví na pustém světě, uzamčený ve světě vytvořeném z kostiček. Kromě lávy a pádu z výšek (nebo utopení) vám nehrozí ze začátku žádné nebezpečí, ovšem, to jen kvůli tomu, že je Slunce na obloze. Jakmile se setmí, ze svých úkrytů vylezou příšery, které jsou velmi agresivní. Proto si musíte z dostupných surovin postavit přístřešek a postupem času si vytvořit i nějaké ty nástroje, vytěžit suroviny, zajistit dostatek jídla, apod…

Minecraft ačkoli se to podle grafiky nezdá, má opravdu dost náročné HW požadavky. I přes velice nízké rozlišení textur (old-school retro) je Minecraft náročný na grafickou i CPU paměť a věřte, že na plné detaily se i váš procesor pěkně zapotí.

Minecraft je doprovázen i multiplayerem, ve kterém si můžete postavit obydlí a přežívat i s ostatními hráči. Příkladem českého serveru pro Minecraft je minecraftserver.cz Pokud si hru zakoupíte, získáte exkluzivní možnost, změnit svou postavičku do jakékoliv podoby (skin), která se bude zobrazovat i ostatním hráčů.

A co je cílem hry? Nic. Můžete si dělat opravdu co chcete, být lovcem a lukem lovit zví"



© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |