HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 22484 uživatelů

Užívateľ > matyasmoc > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |







Nový Assassins Creed nepřináší skoro nic nového ale pokud jste skalní fanda hra se vám bude líbit a to hlavně po příběhové stránce.Vadí mi že nepřináší nic nového a soubojový systém je zkopírovaný z AC3,lokalizace také chybí ale to co mi kazilo zážitek z hraní nejvíc jsou hrozné poruchy zvuku např. při skluzu ze stromu atd.Celkově se mi hra líbila ale víc jak 80% dát nemůžu.


Co to ma znamenat hozna grafika tohle nejsou auta tohle a zavody nekupovat a nestahovat je to hrozne.








100%DOOM
Bezva střílečka kde zabijíš obludy je to dobra hra doporučuji grafika na tu dobu dobra vše je v pořádku.


Vinikající RPG od Bioware které napravuje pověst DA po ne zas tak úspěšné Dragon Age 2 vřele doporučuji všem fanouškům trilogie Mass Effect nebo Dragon Age Origins

+hudba
+postavy
+grafika
+příběh

-absence češtiny














Tato hra je podle mne nejhorší z celé ságy koukaš se na to ze z hora.Drak 10% Jezero 10% Bludiště 15% Voldemort 15%.
Dobrá hra pro malé děti i starší.Mě příjde že hra je od jedničky do trojky podobná.Grafika klasika taky je to stará hra.Hratelnost dobré prostě vše je v pořadku.
Dobrá hra pro malé děti i starší.Mě příjde že hra je od jedničky do trojky podobná.Grafika klasika taky je to stará hra.Hratelnost dobré prostě vše je v pořadku.
















Jedna z nejlepších her kterou jsem zatím hrál grafika 100% příběh 100% a tak dále doporučuji.Bioware hry umí!






Rozhodně se jedná o jednu z nejlepších herních předělávek za posledních 10 let. Po stránce vizuálu a hratelnosti není hře téměř co vytknout. Příběh se pak řadí mezi jednu z největších klasik, a ačkoliv je na něm ročník 1998 skutečně znát, hře to na ničem neubírá.
RE2 se soustředí na dva souběžně probíhající příběhy Leona a Claire. Na začátku si vyberete jednu z postav a po dohrání máte možnost poznat RE2 i z druhého úhlu pohledu. Koho by pak nepotěšila výborná znovuhratelnost, že?












Povedený filmový zážitek.
Grafická stránka a dobrá hratelnost jsou předností této hry. Příběh je celkem nevšední. Moc her z této doby není, a tak nemohu posoudit zda se jedná o unikátní výpravu s jedinečnou zápletkou, ale já se bavil dobře.
Na druhou stranu by hra mohla být o něco delší.




Lepsi hra neexistuje tak dobry konec hry jsem nezazil hodne dlouho.Blby je ze to je strasne kratke a mohli jeste vylepsit soubojovy system.Jinak je vsechno v pohode.








Hrál jsem dvakrát. Jednou sám (Theatrical Cut) a podruhé s kamarády (Curator's Cut). Jeden průchod hrou zabral zhruba 4 hodiny. Až na tu délku jsem byl víc než spokojený. Vaše volby mají skutečně následky... Nejlepší na tom bylo, že se vám mnohá rozhodnutí mohla zdát zprvu zanedbatelná. Ve výsledku pak ale vyústila např. ve smrt hlavních postav.
Za sebe mohu jen doporučit a těším se na další kousky ze série The Dark Pictures. :)











© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |