Squirrel with a Gun | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21230
5455
5063
1438
1600
7336
6066
12975
1687

Online 10898 uživatelů

Squirrel with a Gun


Žánr:Akčná, Simulátor
Datum vydání:2024
Stránky hry:squirrelwithagun.com
Výrobce:Maximum Games, Dee Dee Creations
Koupit hru Squirrel with a Gun
Koupit hru

Veverko, čapni zbraň! Jako nejotravnější hlodavec v celé čtvrti si v Squirrel with a Gun, bláznivé sandboxové střílečce říznuté logickou plošinovkou osvojte talent (a možná i vášeň) pro zločin a chaos při honbě za vzácnými zlatými žaludy a bojujte zuby drápy (a palnými zbraněmi) proti dotěrným agentům.

BOJUJTE ZUBY DRÁPY (A PALNÝMI ZBRANĚMI)
Zjistěte, čeho všeho je schopná nevyzpytatelná veverka se zbraní v tlapkách (nebo jen s holými tlapkami) a kam až je tenhle chlupatý ďábel ochotný zajít při syslení žaludů. Unikněte z tajného podzemního zařízení, zbavte se všech otravných agentů, vylepšujte zbraně, pátrejte po dalších tajných bunkrech a likvidujte elitní bosse – dokonce budete moct vyhodit do vzduchu i tank! Vyzkoušejte celou řadu různých zbraní a procvičte si tlapky celkem při dvanácti typech likvidace nepřátel.

ŘEŠTE ZAŠMODRCHANÉ HÁDANKY A SBÍREJTE ZLATÉ ŽALUDY
Najděte řešení originálních logických výzev stojících vám v cestě k získání zlatých žaludů a při tom kreativně využívejte svůj arzenál zbraní například k tomu, abyste se s pomocí zpětného rázu dostali na jinak nepřístupné místo. Nasbírané zlaté žaludy pak použijte k odemknutí skrytých částí hry.

UŽIJTE SI BLÁZNIVOU SANDBOXOVOU ZÁBAVU
Zkoumejte svět z veverčího pohledu nebo jezděte po okolí v autíčku. Terorizujte obyvatele vaší čtvrti nebo se nechte od zvědavých kolemjdoucích pohladit po kožíšku. Pomáhejte jim výměnou za sladkou odměnu – nebo je (s)prostě oberte – a postupně odemkněte hromadu kosmetických doplňků, kterými podtrhnete svůj jedinečný veverčí styl.




Další videa »


Squirrel with a Gun - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře Squirrel with a Gun Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |