HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21209
5455
5063
1438
1600
7336
6056
12956
1687

Online 18620 uživatelů

Hry > Total War: Warhammer II - Rise of the Tomb Kings > hodnotenie


Total War: Warhammer II - Rise of the Tomb Kings
69%

Moje hodnotenie - Total War: Warhammer II - Rise of the Tomb Kings





Recenzie - Total War: Warhammer II - Rise of the Tomb Kings

Takhle má vypadat nová frakce! Neobvyklá, působivá, jen možná až příliš silná. Kampaň by si zasloužila trochu víc péče, ale i tak jsou titáni, sfingy a škorpioni výborným přídavkem.


Užívateľské hodnotenia - Total War: Warhammer II - Rise of the Tomb Kings

Milo ma teda prekvapilo to pozitívne hodnotenie jak od games tak aj re-play. A musím povedať že neznášam DLC do Total Warov(v každom a nehovorím o DLC do Paradox Interactive ktorý vydávajú hru ako holú kostru ktoré budú opravované DLC ktoré budú vnímané ako patche inak ak víde do Steel division druhé DLC zahrám a uvidím v akom stave vlastne hra je som zvedavý off topic viem ale ja len tak :)) a väčšinou vlastník každé DLC ako aj do TWW kde boli useless a o ničom tie DLC. Tak do TWW2 vyšli tiež niektoré ma absolutne nezaujali a boli to iba dementné skiny a rasy čo je prípad všetkých DLC do TW inak. Toto je iné. A musím aj napriek hodnoteniu povedať najlepšie pretože za tú rasu sa hrá inak prostredie je iné a je to v podstate dobrý a aj veľký update. Ale...Za 18€ ? jedna rasa na predĺženie gameplayu(nie o moc plus gameplay TWW2 nebol krátky vôbec)? neviem no. Nechám na vás. DLC je zaujímavé gameplay a novinky...ale dať za toto 18€ je šialené.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé

100%Bramir

100%Foren

100%Mark9




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |