HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21201
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 10484 uživatelů

Hry > Terminator: Resistance > hodnotenie


Terminator: Resistance
57%

Moje hodnotenie - Terminator: Resistance





Recenzie - Terminator: Resistance

Terminator: Resistance nie je akčný hit, nie je to AAA kúsok a nemôže konkurovať najlepším titulom vo svojom žánri. Ale aj keď sa vás o tom niektoré médiá snažia presvedčiť, nie je to ani prepadák. Pozrite sa radšej na vyjadrenia komunity na Steame, kde je celkové hodnotenie veľmi pozitívne. Hráči vedia najlepšie, čo ich baví a tí, ktorí nie sú priveľmi rozmaznaní, chápu, že dobrú zábavu môže priniesť aj graficky slabší a možno nie úplne dokonalý titul, ktorý však má štýl a slušnú hrateľnosť. Len tá cena k nemu skrátka nepasuje, takže počkajte, kým padne na rozumnú hodnotu a potom, najmä ak ste fanúšikmi terminátora, určite skúste.
Skvělá atmosféra proti mizerné technologii. Důmyslně navržené prostředí plné tupých monster. Spousta dobrých nápadů, ale i těch špatných. V Terminator: Resistance se nebojuje jenom proti Skynetu. Dokonalá hra to není, ovšem v rámci značky stále jedna z nejlepších.


Užívateľské hodnotenia - Terminator: Resistance

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |