HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21209
5455
5063
1438
1600
7336
6056
12956
1687

Online 23648 uživatelů

Hry > Total War: Pharaoh > hodnotenie


Total War: Pharaoh
63%

Moje hodnotenie - Total War: Pharaoh





Recenzie - Total War: Pharaoh

Na nástupce velikánů jako Medieval II nebo Rome II si ještě budeme muset počkat, ale i tak je Pharaoh nejlepší pokus o historický Total War od Attily, a to přestože si půjčuje spoustu systémů z Warhammerů či titulů s cedulkou Saga. Body si přičtěte zejména, jestli máte kladný vztah ke starému Egyptu a vystačíte se dvěma, třemi odehranými kampaněmi. Pokud očekáváte naopak rozmáchlou zábavu na stovky hodin nebo jednotky konkurující svou rozličností fantasy větvi série, hrozí, že se ve Pharaoh začnete nudit.
Umiestniť ďalšiu Total War hru do prostredia Egypta nebolo asi úplne najlepšie rozhodnutie. Bronzová doba jednoducho tvorcom príliš zviazala ruky a vidieť to najmä pri súbojoch. Malá rozmanitosť jednotiek a bitky, ktorým chýba poriadna šťava, ťahajú hodnotenie nadol. Naopak manažment dynastie a celá budovacia stránka hry sú zábavné a vydržia na dlho. Dôležité teda je, ktorú z dvoch tvári Total War: Pharaoh budete preferovať a či budete ochotní sa preniesť cez nedostatky jednej z nich.


Užívateľské hodnotenia - Total War: Pharaoh

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |