HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21193
5455
5063
1438
1600
7336
6051
12939
1687

Online 2601 uživatelů

Hry > Deus Ex 2: Invisible War > hodnotenie


Deus Ex 2: Invisible War
67%

Moje hodnotenie - Deus Ex 2: Invisible War





Recenzie - Deus Ex 2: Invisible War

Na jádro výborné hratelnosti a spousty možností se nabalilo příliš mnoho větších či menších chyb, kompromisů a zjednodušení, které ničí dojem z výsledné hry. Pokud by nešlo o pouhý port z Xbox, mohlo vše dopadnout jinak, ale Microsoft má už holt dlouhé prsty. Jako samotná hra představuje Invisible War solidní nadprůměr, ve srovnání s Deus Ex jedničkou však propadává na celé čáře a proto si její fanoušci mohou odečíst pár procent z hodnocení.
Skôr ako som nainštaloval nádejný Invisible War, vychutnával som vynikajúcu erpégéčku z prostredia Starwars, Knights of the Old republic. Možno práve preto ma nový v základe podobný Deus Ex príliš nenadchol. Aj keď sa v každom prípade jedná o nadpriemerný titul, ktorý si zaslúži hráčsku pozornosť, nemyslím si, že sa jedná o čosi výnimočné. Ak nie ste poznačení spomínanými Hviezdnymi vojnami, možno vás uchváti viac ako mňa, takže si k výslednému hodnoteniu pokojne pripočítajte ešte desať bodov.


Užívateľské hodnotenia - Deus Ex 2: Invisible War

Podstatne slabšie než jeho kultový predchodca, no stále zábavný a pre fanúšikov určite povinný. Dej je dosť lineárnejší, obtiažnosť jednoduchšia a dĺžka hry kratšia, preto budú obdivovatelia prvého dielu zrejme dosť sklamaní. Stále je to ale Deus Ex, takže menej ako 90% dať nemôžem.

+1 Dobré Zlé
Deus ex o poznanie slabší ako jeho predchodca. V tom v čom vynikal prvý diel v tom tento druhý stráca. Mne osobne sa nepáči snaha hry zjednodušovať a preto mňa osobne táto hra až tak nenadchla...

0 Dobré Zlé
Toto má být pokračování jedné z nejlepších her své doby??
Za mne totální zvracenost urážející svého předchůdce!!

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé









| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |