HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 28405 uživatelů

Hry > UFO: ExtraTerrestrials > hodnotenie


UFO: ExtraTerrestrials
58%

Moje hodnotenie - UFO: ExtraTerrestrials





Recenzie - UFO: ExtraTerrestrials

Remake hry chápu jako vyjmutí základního konceptu a jeho obalení parádním technickým zpracováním a modernějším ovládáním. V tomto případě se podařilo ideu série vzít a zpracovat, místy z toho opravdu prosvítává ta správná atmosféra, ale zbytek jaksi chybí. Odpudivá grafika, hororové prvky v herním designu a nevyslovitelný název, přesně to si z Extraterrestrials budu pamatovat. Raději si znovu dohrajte X-COM: Terror from the Deep, které je na Steamu za pár korun.
Tí, čo očakávali dôstojného nástupcu X-Com, budú opäť sklamaní. Žiadne prekvapenie sa nekoná, iba ak v negatívnom zmysle. UFO: Extraterrestrials prepadol na plnej čiare. Rozhodne lepšou voľbou je UFO: Afterlight od Altar Games, prípadne sa poobzerajte po klasike X-Com: UFO Defence (Enemy Unknown).


Užívateľské hodnotenia - UFO: ExtraTerrestrials

100%Morven
som spokojni dobre ze pochadza od x-com oni maju fajnovr ufa je to hra na nervi ale je to logicka hra a ket sa strila dak ta nemusi trafit to je na tom fajn a ine veci to sa neda popisat musite si to vikusat doporucujem to

+2 Dobré Zlé
Téměř přesná kopie UFO: Enemy Unkown. Ke konci už se hra trochu táhne, ale hratelnost celkem slušná. Určitě dám časem znovu.

+1 Dobré Zlé




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |