HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 22498 uživatelů

Hry > Star Wars: Empire At War > hodnotenie


Star Wars: Empire At War
86%

Moje hodnotenie - Star Wars: Empire At War





Recenzie - Star Wars: Empire At War

Empire at War představuje titul, ve kterém se výtečně zkoubily hned tři různé herní styly a ve všech módech nabízí desítky hodin kvalitní zábavy nejen fanouškům Star Wars. Největší nedostatek vidím ve velmi malých bitevních mapách, z čehož pramení omezené taktické možnosti.
Pri prvom spustení hry Star Wars: Empire at War som bol nadšený a očarený. Po niekoľkodňovom intenzívnom hraní však na povrch vyplávali isté nedostatky. Hoci tento titul stále považujem za pozoruhodný, kvôli mizernej AI, nevybalansovaným jednotkám a vlažným pozemným bojom zbytočne stráca body. Jednoznačne hru odporúčam do pozornosti všetkým milovníkom RTS, hoci si myslím, že nespĺňa všetky očakávania.


Užívateľské hodnotenia - Star Wars: Empire At War

Skvělá hra pro fanoušky Star Wars jako jsem já.

+dobře provedené jednotky
+skvělé vesmírné bitvy
+příběh

-na prd pozemní bitvy

0 Dobré Zlé
Ja som milovník hviezdnych vojen a táto hra ma naozaj ohromila.Už dľho som nehral žiadnu stratégiu, ale toto je naozaj super. Síce má drobné nedostatky no pre mňa je to zanedbatelné. Kto má rád hviezdne vojny tak si určite príde na svoje.

0 Dobré Zlé
I keď Galactic Battleground strašne mám rád(hlavne v MP) aj cez fakt že je to SW skin do AoE tak Empire at War považujem bezkonkurenčne za top RTS z prostredia Star wars(i keď vyšli iba 2 RTS s tématikou Star Wars). Galactic Conquest,skvelá kampaň(i keď krátka a to riadne a to platí aj o datadisku),multiplayer bol perfektný(plus dostal aj na steame podporu ktorý po tom ako skončil gamespy sa dal hrať iba cez gameranger),skirmish a skvelý datadisk. Jediné vady na kráse boli AI a hlavne veľká krátkosť kampaní(aj datadisku). Ale na steame je EaW k dostaniu za skvelú cenu(počas zliav za ešte lepšiu). A hru vám môžem bez akýchkoľvek problémov odporučiť(resp. gold kolekciu kde je aj datadisk a neviem ako je na tom GoG edícia s MP podporou ale steam verziu vám odporúčam všetkými 10mi).

0 Dobré Zlé



100%msior2

100%misor


100%Tomy77


100%simak


100%misor2




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |