Dawn of Magic | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12932
1687

Online 26315 uživatelů

Dawn of Magic


Žánr:Akčná, RPG
Datum vydání:27. Duben 2007
Výrobce:1C, Deep Silver, SkyFallen Entertainment
Koupit hru Dawn of Magic
Koupit hru

Za své zločiny v posmrtném životě byl Modo potrestán ztrátou nadpřirozených sil a vyhnanstvím na Zemi. Nyní se Modo snaží získat své schopnosti zpět a pomstít se tak, že Zemi zničí. Hráč se musí rozhodnout, zda se v tom Modovi pokusí zabránit, nebo mu naopak pomůže. Může si k tomu zvolit postavu pekařovy ženy, divokého cikána, tlustého mnicha nebo nemotorného učence.

Blood Magic je fantasy RPG s hojným využitím magie. Hra je posazena do propracovaného pseudostředověkého rámce a umožňuje hráči širokou škálu možností vývoje postavy a výběru úkolů. Největší inovací na poli RPG her dosahuje system magie, máte na výběr ze 60 základních kouzel, které lze ale kombinovat. Ve hře je také přes 100 druhů zbraní.

Blood Magic obsahuje multiplayer kampaně a také možnost duelů nebo hromadné bitvy v rozlehlé aréně.




Alternativní názvy
Blood Magic

Další videa »


Dawn of Magic - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
69%

Recenze
Tiscali Games66%
Na první pohled klasické akční RPG, které překvapí několika zajímavými nápady. Ani postupná vizuální proměna hrdiny, bohatý repertoár kouzel a další příjemné momenty však nemohou zcela potlačit poněkud nudné boje, nepříliš nápaditý příběh a stagnující hratelnost.
Sector.sk80%
Nie je ľahké písať pravdu o preceňovaných hrách, ktoré často nezaslúžene dostávajú vysoké známky, nie za svoje kvality, ale kvôli zvučnému menu či reklame. Nie je jednoduché obhajovať podceňované tituly, ktorým sa venuje malá pozornosť a často sú odbité nízkym hodnotením, pretože sa na ne recenzenti pozerajú príliš zbežne a povrchne. Ísť proti prúdu sa totiž nevypláca a za úprimnosť môžete byť aj zlynčovaní (našťastie v dnešnej dobe obvykle len slovami). Dawn of Magic patrí do druhej kategórie, je to hra s chybami, ale aj naozaj originálnymi nápadmi, ktorá si nezaslúži byť odbitá prízemnými známkami. Vďaka tejto hre je totiž jasné, že aj v prostoduchých „mlátičkách“ je miesto pre nové nápady a že nie každá hack and slash akcia musí byť len tuctovou kópiou titulu Diablo.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
Andyno60%
Na RPG tituloch milujem predovšetkým možnosť voľby, akým štýlom bojovať. Keďže ja väčšinou siaham po meči alebo luku, a názov tejto hry jasne napovedá, že do popredia sa stavia výhradne mágia, neoslovila ma tak ako iné hry svojej kategórie. Navyše hrateľnosť mi pripadala dosť ťažkopádna, zrejme práve kvôli tomu spomínanému bojovému systému.
qwer58%
Dawn of Magic je asi najslabšia "diablovka", akú som kedy hral. Ako už názov hovorí, budete v nej používať hlavne mágiu. Kúziel je obrovský počet a niektoré naozaj stoja zato. Kladný verdikt bohužiaľ nemôže dostať príbeh, spracovanie, grafika a hlavne zábavnosť. Odporúčam len naozaj skalným fanúšikom "diabloviek"


všechny (5) »

Související hry Dawn of Magic 2
Time of Shadows
Blood Magic

Diskuse o hře Dawn of Magic Přidat příspěvek
19.02.2011 19:47 - ale netrep tu world of warcraf nato mas ine stranky aj tak je to na*** aspon p...
25.01.2011 09:05 - WORLD OF WARCRAFT8-)8-)8-)
02.12.2010 16:12 - nevite nekdo kde sehnat cestinu nebo slovenstinu
26.05.2010 15:08 - jestli to nevíš tak si pěknej kripl protože je to úpl...
23.05.2010 16:48 - ked chcete nové kúzla chodte do kláštora a kňazi v...
...
Zobrazit všechny příspěvky (29) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |