Dyna Blaster | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12932
1687

Online 645 uživatelů

Dyna Blaster


Žánr:Akčná, Arkádovka
Datum vydání:1992
Výrobce:Ubisoft, Hudson Soft
Koupit hru Dyna Blaster
Koupit hru

Hra Dyna Blaster vás uvede do děje krátkou animací, kde Černý padouch unese na drakovi dceru svého stvořitele. Ten, aby ji zachránil, pošle Bílého hrdinu do hradu, aby jeho dceru přivedl zpátky.

Musíte projít osm levelů o osmi úrovních. První level začíná na hradbách před vodním příkopem hradu, když se přes něj dostanete, čeká vás trnitá cesta přes vodní příkop a pak už můžete konečně do hradu. V každém bludišti, ve kterém se ocitnete, máte jasný úkol – zabít všechny příšery. Když je do poslední vybijete pomocí bomb, které pokládáte co nejšikovněji tak, aby vám příšera vlétla do pasti a vybuchla společně s bombou, tak se vám otevře vchod do dalšího kola. Příšer potkáte opravdu velkou spoustu a každá má jiné schopnosti, jedna umí létat opravdu rychle a další umí procházet zdí. Naštěstí, v každém kole se ukrývá nějaká vylepšená vlastnost i pro vás. Pokud se vám podaří dojít až k Černému padouchovi, čeká vás velmi náročná práce. Musíte totiž zabít spoustu jeho nohsledů a to není nikterak jednoduché a pak teprve můžete začít odpalovat bomby do samotného Černého padoucha, kterého chrání neprůstřelný štít, který je třeba zničit.

Čím blíže jste vašemu cíli, tím více je příšer, které mají víc zákeřných vlastností a tím větší jsou bludiště, ve kterém se pohybují. Žádná příšera se vás nesmí dotknout a nesmíte se dostat do cesty výbuchu vaší bomby, jinak ztratíte život a s těmi je třeba šetřit.

Hru lze hrát i v multiplayeru, který je velmi podobný jako u hry Atomic Bomberman. Můžete hrát až ve čtyřech, přičemž nejprve pomocí bomb odhalujete, co se skrývá za rozbitnými kostkami. Pod spoustou z nich jsou bonusy, jako je delší plamínek, rychlejší chůze nebo více bomb. To vše vám pomůže zabít vašeho protihráče.




Alternativní názvy
Bomberman

Další videa »


Dyna Blaster - screenshot
screenshoty »




Související hry Super Bomberman R 2
Super Bomberman R
Bomberman Collection
Bomberman Pocket
Bomberman World
Atomic Bomberman
Mega Bomberman
Bomberman '93
Bomberman 2

Diskuse o hře Dyna Blaster Přidat příspěvek
23.05.2012 11:47 - Že "nekousala" :-D Ke stáhnutí zde: http://thepirate...
03.07.2008 21:42 - PROSÍM-MÁM INTERNET XP NEJDE MI NA NĚM DYNA BLASTER DOKUD JSEM ...
Zobrazit všechny příspěvky (2) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |