Fable III | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12925
1687

Online 21468 uživatelů

Fable III


Žánr:RPG
Datum vydání:17. Květen 2011
Výrobce:Microsoft Game Studios, Lionhead Studios
Koupit hru Fable III
Koupit hru

Pokračování Fable 2, mýtické RPG pohádky inspirováné legendami staré Evropy, hráče postaví před náročnější rozhodování, než tomu bylo doposud. To znamená, že vaše volby mají větší podíl na změnách, které se v království právě rozhodováním při hraní projeví. Jak je tomu zvykem nejen u Fable her, ale prakticky u všech titulů od známého vývojáře Petera Molyneuxe, můžete si zvolit jak moc budete hodní k lidem okolo sebe, či naopak zlí a ošklivý na všechno, co se na vás jen trochu křivě podívá.




Alternativní názvy
Fable 3

HW požadavky Fable III
Minimální požadavky
  • Windows XP SP3 / Vista / 7
  • Intel Core 2 Duo 2 GHz / AMD Athlon X2 4000+
  • 2 GB RAM
  • 12 GB miesta na disku
  • NVidia 7600GT / ATI HD 2600 Pro
  • DirectX 9.0c
Doporučené požadavky
  • Windows 7
  • Intel Pentium 2.9 Ghz Core 2 Duo
  • 4 GB RAM
  • 12 GB miesta na disku
  • Nvidia 260GTX 896 MB / ATI 5770 1 GB
  • DirectX 9.0c
  • Internet / LAN pripojenie pre multiplayer

Další videa »


Fable III - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
69%

Recenze
Tiscali Games50%
Fable III nedokáže ani jednu svoji část naplnit něčím skutečně hodnotným a já přesto věřím, že si tuhle hru, nyní i špatně přeportovanou na PC, spousta z vás koupí. Inu, Peter Molyneux je starý lišák. Génius průměrnosti.
Sector.sk80%
Fabble III je hravé rozprávkové dobrodružstvo, kde sa simsovia zlučujú s prvkami RPG, akcie a adventúry. Bohatú zmes žánrov nestrávi každý a hráči, ktorí sa bavili pri predošlých tituloch, budú rozčarovaní prílišnou jednoduchosťou pokračovania. Pri Fable III sa však dá dobre relaxovať a žijúci svet, bez veľkých nárokov na zručnosť, môže skvele sadnúť milovníkom psov, mladším hráčom a vašim nežným polovičkám. Na PC navyše pôsobí Fable III dosť exoticky vďaka svojmu ojedinelému konceptu.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
anakon490%
Je celkem pochopitelné že někdo kdo tu hru nedohrál ji hodnotí špatně.Takové lidi ale nechápu.Pustí si tutorial a když se jim nelíbí něco tak šup s hrou do koše.Nesouhlasím se sektorem ani s ostatními co říkají že je to hrůza.Grafika je slušná a atmosféra kouzelná.V boji sice není nijak extra comb ale na druhou stranu když si všechny tři styly boje zkombinujete jste na bojišti pánem.
Tohle podle mě už ted jdno z nej RPG roku.
Blackshot95%
No vidim,že tu tomu budem musiet zlepšit profil a hodnotenie.Najprv priznám chyby ktoré naozaj sú a to,že grafiku si viem predstavit naozaj aj lepšie no nieje to nič prečo by som tu ako ostatný daval len 20%.Hra je obšírna do všetkých časti s dobrým príbehom a emociami v nom.Pokial ste zodpovedný hrači a chcete mat hru odohratu aspon natých 90% tak vám tato hra zaberie pekných par hodin ktoré odporučam vrelo...
tomikzlesa100%
Fable 3 jede přesně ve stopách Lost Chapters, celkem úleva je že nevyrůstáte jako dítě, sic to bylo zajímavé ale vůči neměnnému okolí prapodivné. Fable 3 je opět pohádka v nelítostném prostředí nadýchaných barev, hrdinů monster, tajemství a zábavy, Fable 3 určitě není pro každého, vidno z pár debilnoučkých komentářů. Hra je to pro fajnšmekry a pro ty kteří rádi utečou od stereotypu do říše pohádek. Po delším hraní, pokud to nevzdáte jako většina trotlíků zjistíte že je ve hře spoustu ! ! ! skrýtých lokací, výborné questy na delšího lokte, zábavné a různorodé detaily. Pochybuju že kdyby nebyl návod že by se vůbec někomu podařilo vše co ve Fable 3 jde vyřešit, najít či odemknout :-)

+ Starý dobry Fable
+ Prostředí, lokace, rozhodování
+ Hafan, lepší než být sám a máte se s kým pomazlit :-)
+ Spousta lokací
+ Sekundární questy so mnohdy naprosto fantastický

- Na danou grafiku celkem velké HW nároky
- Je poznat že se jedná o konverzi z konzole
- Nefachčící Antialiasing
drak.jk100%
jako většina fable patří podle mě mezi jedno z nejlepších RPG. tuhle hru jsem dohrál za 13 hodin. velmi semi líbí že vedlejší úkoli jsou stejně složité jako ty hlavní.zbraně jsou celkem rozmanité.
RazorX83%
Fable III je veľmi netradičné a veľmi svojské RPG.Nedosahuje síce takú úroveň ako tituly The Elder Scrolls,Dragon Age,Zaklínač alebo Gothic(Risen) ale zase na druhú stranu prináša veľa nového a svojského do tohto žánru.Pribeh hry je celkom zaujímavý ale z 2 fatálnymi chybami a v kľúčových momentoch hry,prvá chyba je odfláknutie úkolu o prevzatie kráľovskej moci čo bol váš hlavný ciel až do tej to doby.Druhá fatálna chyba je zle urobený záver ako kráľ sa celý rok pripravujete na inváziu zla keď to už príde tak zabijete zo pár strašidiel potom jedno ovládne vášho priateľa a mentora ktorého zabijete a tým to končí.Ešte dodám že niektoré vedľajšie úkoly majú naozaj vysokú úroveň.(dokonca vyššiu ako u Dragon Age II)

Výhody: Celkom podarená grafika a dobrá hrateľnosť, Perfektné ovládanie postavy aj kamery,množstvo nepodstatných detailov (možnosť vlastniť podniky a domy,možnosť budovania vzťahov medzi ľudmi,možnosť založiť si rodinu,možnosť meniť imidž počas hry a množstvo iných),niektoré vedľajšie úkoly sú na veľmi vysokej úrovni.

Nevýhody: Veľmi netradičné a rozprávkovo jednoduché čo mnohým hráčom nemusí vyhovovať,slabe RPG prvky,málo zbraní a vybavenia,2 chyby v kľúčových okamihoch príbehu.
ethepep85%
Veľmi pekná hra , tie dobré a zlé skutky zaujímavý nápad dodáva to tej hre niečo nové Manželstvo , sex , deti som nečakal no milé prekvapenie , zakladanie obchodník impérií geniálny nápad aspoň podľa mna , príbeh je pekný , pútavý jednoduchý , grafika je pekná , hra je ľahká hádam som nič nezabudol
dehner80%
super rozpravkova hra pre dospelych.kus malo rozhodovani,kus mala mapka a hlavny pribeh je kratky (aspon podla mna ),niektore veci su prilis lacne a pritom sa daju nasporit krasne penaze ,skoda ze aby vas ludia mali radi sa tahsie ziskava ako to ze vas neznasaju.potom par homosexualnych scen (ako hrdina tancuje alebo beha po cesticke s chalanom za ruku )ale hra je zaujimava.
sealth90%
podle me to je dobra je pravda ze jednicka byla nejlepsi ale 3 je taky dobra 2 jsme nehral coz me docela mrzi ode me si zaslouzi 100%
+krasny prostredi
+vse co se da ve hre delat
+- grafika ta se mi moc nelibila
francees95%
KONEČNE!!Fable 3...Tak dlho som na to čakal až som sa dočkal.Na začiatku som si mohol vybrať ženu alebo muža,rozhodovať sa o zlých alebo dobrých skutkov,pomáhať ľuďom,kombinovať si mágie,vyberať zbrane,šaty a ďaľšie možnosti.Vždy bol so mňou môj zlatý psíček.Grafika mohla byť oveľa krajšia.A tiež som mal na koniec splatiť tie všetky poplatky čo bolo pre mňa ťažké.Do teraz som to ešte neurobil...95%...
F33ry85%
Tato hra se povedla hrál jsem Fable 2 ,která musím uznat byla mnohem zábavnější a propracovanější ve všech směrech ,ale i přesto je Fable 3 skvělá RPG která vás zabaví na několik hodin a hlavně vedlejší Questy ,které jsou v celku zábavné.:-) tuto hru můžu doporučit.

85%
RomanHladik70%
Celkem soldine zpracovana hra, neni to uplna nuda, clovek se u toho trochu zapoti a i to cloveka trochu chytne... Rozhodne znam daleko horsi hry na poli RPGek...
fastsvk35%
sklamanie...ked som hral fable the lost chapters bola to jedna uzasna rpg ktoru som presiel okolo 10x ale ked som si zahral fable 3 na 20 minut povedal som si ze som este veciu pi****** som nehral (zaroven alt+f4) v hre je skareda grafika na to ze to je 2011 ... dej sa odohrava asi v 19 stor. kde mozte hrat za gaya alebo lezbu v gay svete kde je vsetko buzerantske mozne ...
hra je teraz skvor nieco ako sims a gothic 1 v jednom... teda grafika na tento rok slaba a hra je asi urcena pre homosexualov
clovek caka ze fable 3 bude dalsia uzasna rpg a spravia s toho hru pre dojcata a gayov...
v hre je ale par good prvkov ale hra je vhodna skvor pre dieta teda 4-11 rocne alebo pre homosexuala
misqua100%
Krásne prostredie, skvelý dej, zaujímavé úlohy. Rozhodne lepšie Fable II. :) Oceňujem prácu výrobcov, určite im táto hra dala dosť zabrať. Ale dôležitý je konečný výsledok, nie? Dávam 100%.
strasiak50%
Z časti súhlasím so Sectorom, ale aj tak mám niečo navyše resp. menej. Grafika ako pri TS3, nepriehľadná a detská grafika. Reálna časť hry je v malom počte a tá nereálna nie je fantastická, ale trápna.
GTAEU20%
Doteraz som len na novinkami krútil hlavou a kritizoval, no toto je už koniec roka 2011. Zachráni to už iba EA a UbiSoft, lebo tieto tituly od podradných výrobcov ma už serú. Grafika na hre ako pri Barbie Thumbelina, kečky z Sims a ovládanie, fyzika, prostredie, všetko ostatné hrôza. Nepochopil som ani základnú myšlienku. Tieto hry hrám, len aby som ich kritizoval a zároveň čakám zázrak.


všechny (39) »

Související hry Fable
Fable Fortune
Fable Anniversary
Fable: The Lost Chapters
Fable Legends
Fable II

Diskuse o hře Fable III Přidat příspěvek
10.02.2018 07:04 - auto insurance quote <a href="https://autoinsurancequote.us.com"&...
09.02.2018 02:46 - writing essays <a href="https://essays.us.com">write essays<...
07.02.2018 09:53 - cheap auto insurance <a href="https://cheapautoinsurance.us.org"&...
06.02.2018 17:42 - cash loans <a href="https://cashloans.us.com">cash loans no cr...
05.02.2018 22:32 - cheap auto insurance <a href="https://cheapautoinsurance.us.org"&...
...
Zobrazit všechny příspěvky (296) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |