Frostpunk | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12925
1687

Online 16689 uživatelů

Frostpunk


Žánr:Akčná, Simulátor, Strategická
Datum vydání:24. Duben 2018
Stránky hry:www.frostpunkgame.com
Výrobce:11 bit studios
Koupit hru Frostpunk
Koupit hru

V mrazivé steampunkové survival hře Frostpunk budete čelit opravdu drsným podmínkám. Podíváte se do pravděpodobně posledního města na zamrzlé Zemi a pokusíte se zajistit přežití lidstva v podobě komunity, která je kolem vás. Postavte se do čela vedení městské infrastruktury a připravte se činit rychlá rozhodnutí, která otestují Vaše morální zásady.

ZMRZLÝ SVĚT
Ve zcela zmrzlém světě hry Frostpunk lidé vloží veškerou svou energii do vytvoření technologie poháněné párou, aby se chránili před zdrcujícím chladem. Vládce města má za úkol řídit jak obyvatele, tak městskou infrastrukturu. Vůdce je neustále vystavován výzvám, kde je v otázku často brána moralita rozhodnutí. Tady se optimalizace a management zdrojů často střetává s empatií a ohleduplným rozhodováním. Dalším důležitým úkolem vůdce je také prozkoumávání okolního světa, což je jediná cesta k pochopení jeho historie a současného stavu.

NA STRANĚ ZÁKONA
Společnost je skupina lidí podobného přesvědčení, kteří dodržují stejná pravidla. Zavádění zákonů a zvyků bude kritickým faktorem formujícím vaši společnost. Povolíte dětskou práci? Jak se rozhodnete jednat s nemocnými a raněnými? Frostpunk kromě vašich taktických schopností prověří také vaši morálku. Svět neukrývá jen kousky minulosti, ale také potencionální prostředky pro zajištění budoucnosti pro váš lid.




HW požadavky Frostpunk
Minimální požadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8 / 10
  • 3.2 GHz Dual Core CPU
  • 2 GB, NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon R7 370
  • 4 GB RAM
  • 8 GB HDD
  • DirectX 11
Doporučené požadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8 / 10
  • 3.2 GHz Quad Core CPU
  • 4 GB, NVIDIA GeForce 970 / AMD Radeon RX 580
  • 8 GB RAM
  • 8 GB HDD
  • DirectX 11

Další videa »


Frostpunk - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
80%

Recenze
Sector.sk80%
rostpunk vás v úvode uchváti a keď zistíte, čo a ako vlastne funguje, skutočne sa do toho zažeriete. V neskoršej fáze už ale cítiť, že hra vyložila všetky tromfy a tvorcom sa minuli nápady. Po strmom vzostupe v prvých hodinách sa zrazu ocitnete vo fáze, keď už len opakujete naučené procesy a vytráca sa náboj. Nie je tu ani dramatický dej, ktorý by vás udržoval v napätí. Krivka zábavy teda poklesne, ale neprepadá sa do roviny priemernosti. Frostpunk jednoznačne zanechá hlboký dojem, ale súčasne môžete mať pocit, že sa s hrou dalo urobiť ešte trochu viac a vývojári z nej nevyťažili všetko, čo sa dalo.
Tiscali Games80%
Mrazivě drsná strategie, jakou jste ještě nehráli. Víc než rozhodnutí co postavit vás budou trápit rozhodnutí, jakou část lidství obětovat. Grog s sebou!


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
Trimax80%
Skvělá hra, velmi originální.
První průchod hrou je silným zážitkem, ale znovuhratelnost je nízká.
player-Veteran85%
85% Frostpunku putuje zaslúžene. Je to skvelá hra. Ponúka mnohé skvelé herné mechanizmy(kniha zákonov napr.), atmosféru nevídanú a aj skvelú hratelnosť a aj grafiku. Plus atmosféra ovládanie,interaface a aj spracovanie okolia si zaslúžia pochvalu. I keď neponúka dovôd zahrať si to znova a aj fakt že hra nie je extra dlhá tiež zamrzí ale i tak sa tvorcom This war of mine a prapodivnej (reverse) tower defense hry Anomaly podarilo vytvoriť dobrú a kvalitnú hru a Frostpunk vám jednoznačne odporúčam.

ďalšie plusy: audio, scenáre sú skvelé, kopa možností rozhodovať(a niektoré sú fakt ťažké)
mikeflame95%
Skutočne skvelá originálna realtime stratégia prinášajúca mnoho originálnych prvkov. Prináša silný príbeh a zážitok z alternatívnej minulosti. Hlavný príbeh je ďalej rozširovaný a dopĺňaný parádnymi scenármi. Úvod do každého scenára je spracovaný veľmi pútavo a koniec (s rekapituláciou priebehu a vyhodnotením scenára) je spracovaný úchvatným spôsobom aký som doteraz v žiadnej hre nevidel. Hra má atmosféru, ktorá by sa dala krájať (drsnú a mrazivú), vtiahne vás a nepustí a po dohratí vo vás zanechá hlboký dojem. Štve ma iba jedna vec, a to že pokračovanie Frostpunk 2 má byť iba na špehovací Windows 10, ten najhorší systém v histórii Microsoftu (stále v kútiku duše dúfam, že vývojári hry majú rozum a spravia hru bežiacu aj na Windows 7).


všechny (17) »

Související hry Frostpunk 2
Frostpunk: On The Edge
Frostpunk: The Last Autumn
Frostpunk: The Rifts

Diskuse o hře Frostpunk Přidat příspěvek
17.07.2018 19:23 - http://www.stiahnito.sk/frostpunk-cz-gog-full-pc-game-part1-rar/68779189
Zobrazit všechny příspěvky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |