Dying Light 2: Stay Human | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12932
1687

Online 38417 uživatelů

Dying Light 2: Stay Human


Žánr:Akčná, Adventúra
Datum vydání:4. Únor 2022
Stránky hry:dyinglightgame.com
Výrobce:Techland
Koupit hru Dying Light 2: Stay Human
Koupit hru

Před více než 20 lety jsme v Harranu bojovali proti viru - a prohráli jsme. Teď prohráváme znova. Město, jedna z posledních velkých lidských osad, je rozervané konfliktem. Civilizace se vrátila zpátky do období temna. A přesto máme pořád ještě naději.

Ve hře Dying Light 2: Stay Human jsi poutník, který má moc změnit osud Města. Jenže tvoje mimořádné schopnosti nejsou zadarmo. Pronásledují tě vzpomínky, které nedokážeš rozluštit, a tak se vydáváš zjistit pravdu… a ocitáš se v bojové zóně. Zdokonal své schopnosti, protože jestli máš porážet nepřátele a udělat si spojence, budeš potřebovat pěsti i důvtip. Odhal temná tajemství těch, kteří v rukou třímají moc, vyber si stranu a rozhodni o svém osudu. Ale ať už tě tvé činy zavedou kamkoliv, na jednu věc nesmíš zapomenout - zůstaň člověkem.

ROZSÁHLÝ OTEVŘENÝ SVĚT
Zúčastni se života ve městě v nové době temna. Objev různé cesty a skryté průchody, zatímco budeš zkoumat hned několik úrovní města a jeho lokace.

KREATIVNÍ A BRUTÁLNÍ SOUBOJE
Využij parkurových schopností a získej výhodu i v těch nejbrutálnějších střetech. Tvými nejlepšími přáteli budou chytré uvažování, pasti a kreativní zbraně.

STŘÍDÁNÍ DNE A NOCI
Počkej na noc a vydej se do temných úkrytů infikovaných. Sluneční světlo je drží v šachu, ale jakmile zmizí, příšery vyrazí na lov ze svých doupat, takže je můžeš prozkoumat.

ROZHODNUTÍ A NÁSLEDKY
Utvoř budoucnost Města díky svým činům a sleduj, jak se mění. Rozhodni o rovnováze sil díky volbám v sílícím konfliktu a vytvoř si vlastní zážitek.

KOOPERATIVNÍ HRA PRO 2-4 HRÁČE
Hraj Dying Light 2 v kooperaci až čtyř hráčů. Hostuj vlastní hry nebo se přidej k ostatním a podívej se, jak jejich rozhodnutí dopadla jinak než ta tvoje.




HW požadavky Dying Light 2: Stay Human
Minimální požadavky
  • 64-bit Windows 7
  • Intel Core i3-9100 / AMD Ryzen 3 2300X
  • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB / AMD Radeon RX 560 4GB
  • 8 GB RAM
  • 60 GB HDD
Doporučené požadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel Core i5-8600K / AMD Ryzen 5 3600X
  • NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB / AMD Radeon RX Vega 56 8GB
  • 16 GB RAM
  • 60 GB HDD

Další videa »


Dying Light 2: Stay Human - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
80%

Recenze
Tiscali Games80%
Náročný vývoj se na Dying Light 2 v mnoha ohledech viditelně podepsal, pořád ale jde o vydařenou hru s hromadou obsahu na několik průchodů. Bavil jsem se od začátku do konce a to je hlavní.
Sector.sk85%
Celkovo je Dying Light 2 veľmi dobrým pokračovaním jedinečného zombie sveta, ktorý Techland otvoril v prvej hre. Spája v ňom parkour, zombíkov, puzzle prvky, RPG prvky a rozsiahly príbeh s množstvom postáv. Možno aj pre množstvo postáv sa hlavná dejová línia často utopí v zbytočných misiách, ale vždy sa k nemu vráti a ponúkne zaujímavé posuny a rozuzlenia. Počas hry nechýba množstvo rozhodnutí, ktoré ovplyvnia či už príbeh, alebo svet, čo robí hru veľmi zaujímavou. Nechýba ani plná kooperácia. Je však škoda, že detaily textúr autori neposunuli na nextgen úroveň.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
malycauner80%
Prvni dil byl dokonalej a stala se mou srdcovkou.Dokonalej byl predevsim tim, ze byl svuj a nedrzel se zadnych rpg norem levelovani, jako to dnes dela skoro kazdy vyvojar. Bohuzel, i Techland se nedrzel sve originality z DL1 a nastavil pokracovani na jedno z nejhorsich hernich mechanik jake do hry muze clovek dat, a to je LIMIT. Nebyt moznosti se zbavit te spíčené imunity, hru bych vypnul, odinstaloval a hodil bych 0 procent dojebanost, ale to se dikybohu nestalo.Hru jsem si nastavil na podminky z prvniho dilu, aby jsem mohl pokracovat v zazitku, ktery mi prinesl DL1.Dokonalost rezby, pribehu a rozmanitosti byla zachovana, ale po technicke strance to bylo nekdy opravdu utrpeni.BUGY, coz mi zasazovaly instant killy opravdu nelze opomenout a nemluve a re-spamovani nepratel v temnych zonach, coz bylo k zbliti.Kazdopadne odehrano komplet za zhruba 100 hodin a celkove relativni spokojenost.Kdyby se jednalo a prvni dil v serii dal bych 100, ale ponevadz jsem byl donucen si hru upravit, aby nebyla suzovana LIMITEM, tak je na miste snizeni.


všechny (18) »

Související hry Dying Light 2: Stay Human - Bloody Ties
Dying Light: Hellraid
Dying Light: Bad Blood
Dying Light: The Following
Dying Light: Enhanced Edition
Dying Light

Diskuse o hře Dying Light 2: Stay Human Přidat příspěvek
05.08.2022 23:14 - https://youtu.be/Z0F_fs5eSrI
16.02.2022 21:40 - mam odohrane 11hod a musim suhlasit s tebou ze hra nema chybu je perfektna vo ...
13.02.2022 14:57 - Hrám tu hru asi 15 hod.Nemá chybu.V kuse napätie.Stále je ...
05.02.2022 09:27 - bude sa to dat aj stiahnut ci to ma denuvo
21.06.2018 14:02 - Video ukazující volby a následky s CZ titulky: https://www.yout...
Zobrazit všechny příspěvky (5) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |