The Callisto Protocol | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 15012 uživatelů

The Callisto Protocol


Žánr:Akčná
Datum vydání:2. Prosinec 2022
Stránky hry:www.callistothegame.com
Výrobce:Skybound Games, KRAFTON, Striking Distance Studios
Koupit hru The Callisto Protocol
Koupit hru

V příběhové survival hororové hře z pohledu třetí osoby The Callisto Protocol, zasazené tři sta let do budoucnosti, se jako Jacob Lee ocitnete k vlastní smůle ve věznici s nejvyšší ostrahou Black Iron Prison, vybudované na Jupiterově měsíci Callisto. Když se zdejší vězni začnou náhle proměňovat v odporná stvoření, vypukne v celém zařízení chaos. Aby přežil, bude si Jacob muset probojovat cestu do bezpečí, uniknout z věznice Black Iron Prison a při tom odhalit temná a znepokojivá tajemství pohřbená pod povrchem Callisto. S pomocí unikátního mixu soubojů na blízko a na dálku bude Jacob muset přizpůsobovat svou taktiku rychle se vyvíjejícím stvořením a zároveň prohledávat okolí ve snaze odemknout nové zbraně, vybavení a schopnosti nezbytné k tomu, aby dokázal čelit vzrůstající hrozbě a uniknout hrůzám tohoto mrtvého Jupiterova měsíce.

POSTAVTE SE NEKONEČNÉ ZÁPLAVĚ HRŮZ
The Callisto Protocol je survival horor nové generace od Glena Schofielda, autora kultovního survival hororu Dead Space. Nervydrásající atmosférou, napětím a brutalitou prolínajícími se s děsivými okamžiky bezmoci a lidství vás The Callisto Protocol vtáhne do strhujícího příběhu, ve kterém se za každým rohem skrývá nevýslovná hrůza.

TAJEMSTVÍ UNITED JUPITER COMPANY
Ve hře The Callisto Protocol, zasazené na mrtvý Jupiterův měsíc Callisto v roce 2320, se jako Jacob Lee nedobrovolně ocitáte ve věznici Black Iron Prison. Když náhlá vlna násilí uvrhne zařízení do víru chaosu, bude se Jacob muset postavit čelem svým nejhorším obavám, aby dokázal nejen porazit krvežíznivá stvoření slídící mu v patách, ale také odhalit temná tajemství mocné United Jupiter Company.

OVLÁDNĚTE BRUTÁLNÍ TAKTICKÉ SOUBOJE
The Callisto Protocol vás vybízí k tomu, abyste mistrně ovládli unikátní mix soubojů na blízko a na dálku, včetně jedinečné gravitační zbraně kdysi používané zdejšími dozorci k udržování pořádku ve věznici. Nezbude vám než postavit se vašim groteskním protivníkům nepříjemně zblízka, pečlivě jim usekávat nebo ustřelovat končetiny všeho druhu a být vynalézaví při používání čehokoliv, co vám přijde do rukou, abyste přežili všechna střetnutí, z nichž jakékoliv se vám může stát osudným.

OSAMĚLOST JUPITEROVA MRTVÉHO MĚSÍCE
Historie Callisto, jednoho z nejnepřátelštějších a nejizolovanějších míst v celém známém vesmíru, hraje v Jacobově zoufalém boji o přežití zásadní roli. Budete se muset vypořádat nejenom s hrůzami věznice Black Iron Prison, ale i se stovky let starými tajemstvími tížícími Jupiterův dávno mrtvý měsíc – jak nad povrchem, tak pod ním.




HW požadavky The Callisto Protocol
Minimální požadavky
  • 64-bit Windows 10 / 11
  • Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 2600
  • NVIDIA GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 580
  • 8 GB RAM
  • 75 GB HDD
  • DirectX 11
Doporučené požadavky
  • 64-bit Windows 10 / 11
  • Intel Core i7-8700 / AMD Ryzen 5 3600
  • NVIDIA GeForce GTX 1070 / AMD Radeon RX 5700
  • 16 GB RAM
  • 75 GB SSD
  • DirectX 12

Další videa »


The Callisto Protocol - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
68%

Recenze
Sector.sk80%
Máme tu veľmi kontroverzný titul. Je neobyčajný, ale predovšetkým kvôli svojej brutalite a mnohým pohľadom na umieranie hrdinu mimoriadne drastickými spôsobmi. Je to pôsobivé a súčasne odpudivé. Spočiatku do istej miery opodstatnené, keď však násilie zatlačí do úzadia všetko ostatné, už úroveň hry prudko upadá. Je škoda, že tvorcovia nezakomponovali aspoň nejaký soft režim s obmedzenými brutálnymi scénami pri umieraní a súčasne nejakú ľahšiu, rozumnú obťažnosť pre bežných a príležitostných hráčov (možno aspoň v dodatočných aktualizáciách?). Náročnosti sú síce tri, ale ani jedna nie je jednoduchá ani normálna, všetky sú ťažké a vlastne so sotva badateľným rozdielom. Boss vás dá dole jednou ranou vždy. Keď teda uvidíte recenzie s obrovským rozdielom pri hodnotení a niektoré budú hru preklínať, iné chváliť, v zásade majú v tomto prípade všetky pravdu. Ide totiž len o to, komu bohato stačí adrenalínová brutálna akčná jazda a kto očakával od hry niečo viac ako síce interesantný, no ku koncu už len primitívny masaker. A áno, ešte treba zlepšiť optimalizáciu.
Tiscali Games80%
Audiovizuálně nádherný sci-fi zážitek, který kupodivu není jen prachsprostým klonem Dead Space. Škoda, že autoři zůstali stran obtížnosti a strašení na půli cesty, mohla to být nezapomenutelná, nervy drásající jízda.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
wolf1780%
Po prvotnom zapnutí som tomu nedával veľmi šance, ale ako náhle vyšiel ten opravný patch (3.12.2022) a keď mi GeForce Experience konečne ponúklo optimalizáciu, tak hra je konečne hrateľná a mám pri nej vážne zatiahnuté polky...!! To beznádejné/frustrujúce prostredie mi robí fakt psycho v hlave, ale ja si to užívam...


všechny (7) »

Související hry The Callisto Protocol: Final Transmission

Diskuse o hře The Callisto Protocol Přidat příspěvek
17.12.2022 13:32 - https://youtu.be/nYStafOFH5k
Zobrazit všechny příspěvky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |