Last Train Home | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 42728 uživatelů

Last Train Home


Žánr:Strategická
Datum vydání:28. Listopad 2023
Stránky hry:lasttrainhome.thqnordic.com
Výrobce:THQ Nordic, Ashborne Games
Koupit hru Last Train Home
Koupit hru

První světová válka skončila, ale boj pokračuje. Staň v čele legie československých vojáků, kteří se obklopeni chaosem občanské války zoufale snaží dostat domů. Proveď je nemilosrdnou divočinou na palubě obrněného vlaku. Starej se o posádku, rozhoduj o proviantu a zásobách a snaž se přežít.

Vydej se ve hře Last Train Home na zoufalou misi skrze válkou zničenou nekonečnou pustinu. Tvým cílem je dostat československé vojáky domů obrněným vlakem, ale cesta, která vás čeká, je plná nebezpečí. Ve víru brutální občanské války mezi ruskou Rudou a Bílou armádou si musí tvoje jednotka zachovat bojeschopnost, přičemž se budeš muset starat o to málo zdrojů, které máte k dispozici, a za každou cenu udržovat dobrou morálku. Vyraz na cestu neutěšenou a nemilosrdnou sibiřskou krajinou, kde tě kruté mrazy a neúprosná příroda doženou až na hranici sil. Zásob je nedostatek a posádka je vyčerpaná, ale ty to nesmíš vzdát.

Během cesty ohniskem konfliktu tě obklopí hrůzy války. Osud tvé legie závisí na dovednostech několika klíčových vojáků při bitvách v reálném čase, které rozhodnou o výsledku mise. Musíš chytře volit taktiku a využít veškeré dovednosti, které máš k dispozici, abys ochránil své mužstvo a úspěšně zvládl příslušnou misi. Tvoje jednotky se díky pečlivému tréninku a zdokonalování stanou zkušenou a schopnou legií věrných společníků, bratrů a sester, připravených čelit všem výzvám, které se jim postaví do cesty.

Osud tvých spolubojovníků určí rozhodnutí, jaká během cesty uděláš. Tato mise, kterou inspirovaly historické události spojené s československými legionáři a jejich odhodláním vrátit se do nově vytvořené republiky po první světové válce, prověří tvoji odvahu a vůli přežít. Úspěšné dosažení cíle hry Last Train Home leží ve tvých rukou.




HW požadavky Last Train Home
Minimální požadavky
  • 64-bit Windows 10
  • 3 GHz Quad Core CPU
  • NVIDIA GeForce GTX 1050-Ti 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB
  • 8 GB RAM
  • 20 GB HDD
Doporučené požadavky
  • 64-bit Windows 10
  • 3 GHz Six Core CPU
  • NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB / AMD Radeon RX 5700 8GB
  • 16 GB RAM
  • 20 GB HDD

Další videa »


Last Train Home - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
83%

Recenze
Tiscali Games90%
Bezútěšná cesta československých legionářů Transsibiřskou magistrálou skvěle kombinuje napínavou strategii a správu obrněného vlaku plnou těžkých rozhodnutí a dramatických misí. Last Train Home navíc celé dobrodružství s neskutečně originálním tématem ztroskotaných vojáků prezentuje v nádherné grafice, s fantastickým soundtrackem a autentickým českým a slovenským dabingem. Hra bezesporu patří mezi to nejlepší, co se u nás v poslední době urodilo.
Sector.sk90%
Last Train Home je prekvapením roka a pre mňa osobne aj hrou roka. Českí vývojári priniesli jedinečnú kombináciu žánrov, ktorá skvele funguje. Manažmentová jazda vlakom spojená s vojenskými strategickými misiami, RPG vývojom a survival prvkami je jedinečná a nesmierne komplexná. K tomu autori dobre zachytili neokukané obdobie a málo známu etapu československých dejín. A aby sa nikto z našincov necítil o niečo ukrátený, autori použili český aj slovenský dabing. Chválim, tlieskam, snímam pred vývojármi z Ashborne Games klobúk a hru vrelo odporúčam.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
orisis195%
excelentny napad skvela hra ...herny biznis sklzol do priemeru ako vsetko v dnesnej dobe kazda lastovicka potesi vdaka
Randy960%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


všechny (8) »

Související hry Last Train Home: Legion Tales

Diskuse o hře Last Train Home Přidat příspěvek
09.10.2023 18:12 - https://youtu.be/7ZQwram7b28
Zobrazit všechny příspěvky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |