Beyond Shadowgate | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 30844 uživatelů

Beyond Shadowgate


Žánr:Adventúra
Datum vydání:2. čtvrtletí 2024
Stránky hry:www.zojoi.com/beyond-shadowgate/
Výrobce:Zojoi, GrahfMetal
Koupit hru Beyond Shadowgate
Koupit hru

35 let uplynulo od uvěznění ultimátního zla pod hradem Shadowgate. Lid země Kal Torlin si mohl konečně pokojně vydechnout a udatný lord Jair byl za tento hrdinský čin korunován králem. Sídlo si zřídil v přístavním městě Glynenthell, odkud až doposud vládl, jak nejlépe uměl. Jeho panování však přesto nebyla žádná idyla a ne každý si žil jako v pohádce. Nyní král zemřel a doba přeje chaosu. Mladinký fenling Del Thornburrow se coby bezprizorní a kompulzivní kapsář o politiku nikdy nezajímal. Teď vězí v žaláři a nemaje čeho ztratit, počne na cele osnovat plán útěku...

8-bitově vyhlížející retro titul Beyond Shadowgate je přímým pokračováním Shadowgate (1987) a podle toho se také hraje. Svět vnímáte z 1st person pohledu skrze k tomu vymezené akční okénko zabírající zhruba 1/4 obrazovky. Dokud se nepohnete, vzbuzuje adventura dojem krokovacího dungeonu, ale jde o čistou point 'n' click záležitost. Nikudy nechodíte, kurzorem kliknete na nějaké z viditelných dveří či na jejich symbol na mapě a vstoupíte. Horního okraje akčního okénka se drží pro sérii příznačný smrťák. Podle míry vašeho ohrožení na životě mu začnou nejdříve červeně svítit a posléze i problikávat oči.

Zbytek obrazovky zabírají dvě do pergamenů stylizovaná okénka. Na spodním najdete předvolby pro osm úkonů (move, look, take, use...). Dále zobrazuje všechna sdělení NPC a rovněž zde najdete popisy všeho, s čím prostřednictvím kurzoru budete interagovat v rámci již zmíněného akčního okénka. Napravo od něj se nachází druhý z „pergamenů“ sloužící jako výpis použitelných předmětů, které máte při sobě. Čtvercovou herní plochu zleva a zprava lemují architektonické prvky místa odpovídající prostředí, kde právě jste. Retru nechybí podpora gamepadu a rychlé cestování po lokacích.




Další videa »


Beyond Shadowgate - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.


Související hry Shadowgate

Diskuse o hře Beyond Shadowgate Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |