Fantastic Haven | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12925
1687

Online 5187 uživatelů

Fantastic Haven


Žánr:Simulátor, Strategická
Datum vydání:2. čtvrtletí 2024
Stránky hry:goblinzstudio.com/game/fantastic-haven/
Výrobce:Piece of Cake Studios, Goblinz Studio
Koupit hru Fantastic Haven
Koupit hru

Obnovte ve hře Fantastic Haven rovnováhu magie záchranou ohrožených fantastických tvorů. Postavte své útočiště, abyste je měli kam umístit, opečovávejte je, prozkoumejte jedinečné regiony a vyjednávejte s okolními národy. Zrehabilitujte zvířata a vraťte je zpátky do přírody, abyste jí navrátili její řád.

Fantastic Haven je relaxační manažerská a budovatelská hra se stavbou útočiště pro roztomilá stvoření. Jako skoro každý titul s podobnými prvky, i zde je strom výzkumu a stavba budov pro správu stanice. O zvířata se budou starat obyvatelé vašeho městečka, které budete budovat společně se záchrannou stanicí. Ty bude potřeba podrobit tréninku, aby věděli, jak správně pečovat o vzácná stvoření.

Hra se zaměřuje na záchranu, rehabilitaci a prosperitu tvorů. Bude potřeba pro ně stavět vhodné výběhy a kombinovat je s dalšími zvířaty tak, aby bylo vše v rámci výběhu kompatibilní. Potom, co budou vámi zachránění jedinci v plné kondici a připraveni postavit se na své vlastní končetiny či jiné části těla, které jim slouží k pohybu, je můžete vypustit zpátky do přírody, abyste pomohli návratu magie.

Zvířátka budete získávat pomocí průzkumných expedic, které vám zároveň odhalí zajímavá místa a nové tvory k záchraně. Výpravy slouží také jako jedna z možností, jak vyjednávat s nepřátelskými národy a získat si tak cenné spojence.




Další videa »


Fantastic Haven - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře Fantastic Haven Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |