Dragonkin: The Banished | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12932
1687

Online 36069 uživatelů

Dragonkin: The Banished


Žánr:Akčná, RPG
Datum vydání:Únor 2025
Výrobce:Eko Software, Nacon
Koupit hru Dragonkin: The Banished
Koupit hru

Ve hře Dragonkin: The Banished budeš putovat světem poničeným krví draků, kteří způsobili příchod zlých kreatur. Na lov dračích nestvůr vyrazíš v kůži některého ze čtveřice hrdinů. Každý nepřítel tě o krok přiblíží hlavnímu cíli: Najít a zlikvidovat dračí vládce.

ČTYŘI HRDINOVÉ PŘIPRAVENÍ K LOVU
Všichni hrdinové mají k boji s draky vyvinuté své vlastní dovednosti a bojové techniky. V průběhu hry si můžeš rozvíjet a vylepšovat postavu, vybavení, dráčka a Ancestral Grid.

(Barbar) Ledový válečník: Stejně jako kdysi jeho otec i on přežil pozření bílé dračí krve a získal schopnosti vlády nad ledem, aniž by přišel o své lidství. Přijímá rány jako skutečný barbar, zmrazuje nepřátele a způsobuje jim obrovské poškození ničivou sekerou a kladivem. Jeho útoky jsou o to účinnější, čím více poškození utrpí.

(Čarodějnice) Dračí věštkyně: Čarodějnice transformovaná krví modrého draka, která sní o světě, v němž zvládnou draci a lidé žít bok po boku. Nepřátele si udržuje od těla elektrickými dračími silami. Čarodějnice se nepouští do boje zblízka a raději si opodál nabíjí kouzla a způsobuje poškození na dálku.

(Rytíř) Voják Řádu: Rytíř strávil celý život bojovým výcvikem, a tak se stal mistrem ohnivého kopí a štítu. Díky svému odhodlání a víře ve Věčnost dokáže odolat všem rozkladným dračím silám. Rytíř se svým smrtonosným kopím schopným chrlit oheň nachází ideální rovnováhu mezi útoky zblízka a na dálku.

(Lučištnice) Stopařská lučištnice: Jakožto nejlepší lovkyně svého klanu se může pyšnit vynikajícími dovednostmi. V jejím arzenálu nechybí šípy, dýky, pasti a dračí toxické látky. Lučištnice se přizpůsobila boji na dálku a dokáže kolem sebe vytvářet otrávené plochy, aby si zajistila od nepřátel odstup.

NEOMEZENÉ KOMBINACE SCHOPNOSTÍ
Ancestral Grid je inovativní mechanikou sloužící ke zvyšování úrovně hrdiny a dosahování jeho jedinečnosti. Získávej schopnosti v rámci bojové kořisti a umisťuj je do mřížky vedle široké škály modifikátorů. Optimalizuj rozmístění těchto prvků, definuj tak svůj bojový styl a buď ještě mocnější. Každý hrdina má svou vlastní mřížku a nekonečné kombinace schopností a modifikátorů.

SVĚT K PRŮZKUMU
Bojuj s dračími monstry a odhal příběh širého světa hry Dragonkin. Sopečné země, zamrzlé pláně, starobylé ostrovy, toxické bažiny a řada dalších prostředí. Na svém lovu objevíš vše, co ti svět může nabídnout. Každý region má vlastní kulturu, stvůry a zdroje.

MĚSTO, KTERÉ SI ROZVÍJÍŠ PODLE SVÉHO
V srdci hor, ve skrytu před draky a jejich hlasy, leží obrovské město, pevnost lidstva. Toto město roste a mění se v závislosti na tvých rozhodnutích a objevech. Při svém putování se budeš rozhodovat, na jakou oblast se zaměřit. Vylepšuj své budovy a hledej nové obyvatele, vybavení a další služby, ať už o samotě nebo s ostatními hráči. Do rozvoje města můžeš zapojit všechny jeho hrdiny a odemykat nový obsah.

LOV V RÁMCI TÝMU
Na dobrodružství můžeš vyrazit v místní kooperativní hře ve dvou hráčích nebo online až ve čtyřech. Svůj herní zážitek po dokončení příběhu můžete prodloužit připojováním do her ostatních hráčů a odemykáním náhodných dračích lovů.




Další videa »


Dragonkin: The Banished - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře Dragonkin: The Banished Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |