Decadent | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12932
1687

Online 32254 uživatelů

Decadent


Žánr:Akčná, RPG
Datum vydání:2025
Výrobce:1C, Incantation Games
Koupit hru Decadent
Koupit hru

Decadent je příběhová střílečka z pohledu první osoby. Láká na atmosférický průzkum, hororové prvky ve stylu H. P. Lovecrafta a pohlcující zážitek. Čelit budete různým nepřátelům, nebezpečnému prostředí i jedinečnému pocitu osamělosti.

Hlavním hrdinou je John Lorn, královský průzkumník a veterán z první světové války, jenž se vydává zachránit svého syna. Během toho ale objeví prastaré tajemství a postaví se zvráceným horským kmenům, hybridním vodním bytostem, prastaré entitě i neustále se měnící noční můře. Bránit se bude konvenčními střelnými zbraněmi z 20. let minulého století i očarovanými pistolemi s okultními vlastnostmi. K dispozici bude mít ještě podivné artefakty a mimozemské biologické zbraně.

Tento zajímavý arzenál bude možné různě upravovat, zatímco se John bude muset naučit chodit po hranici mezi dobrem a zlem a zjistí, kolik bolesti je ochoten způsobit, aby zachránil někoho drahého. Na této nevšední cestě se vydáte do lesů bez světla, mrazivých tunder, nepřátelských útesů, podzemních jezer, nekonečných ledovců, jeskyň překypujících mimozemskými houbami, bezčasých nekropolí a mnoha dalších podivných, ale i děsivých míst.




Další videa »


Decadent - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře Decadent Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |