HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 21732 uživatelů

Návody > Empire Earth


Zobrazení:50876
Autor návodu:Ondra Bělský (empireearth.bonusweb.cz)

Návod zatial nie je kompletný,
ťažko povedať, či ho ešte autor dopíše, ak sa tak stane, bude doplnený.
(posledný update 25. 9. 2003)

Greek Campaign

Jako první kampaň, kterou asi v této hře budete hrát je Řecká. Je zasazena do minulosti a snaží se přesně rekonstruovat tehdejší situaci. Čeká vás 8 scénářů. Jsou relativně lehké.

Informace o kampani: Civilizace starověkého Řecka byla vlastně směs národů a kultur.Kolektivně v řecku založená demokracie, umění a jejich fylozofické děditství nás ovlivňují ještě dnes. Vy se těď ujmete opratí a povedete řeky tak aby ovládli celé nížiny a ukovaly základ pro později příchozí západní civilizace.


The Early Helladic Peoples
10,000 - 2,000 Př.n.l

V této misi máte za ůkol převíst Hierakla přes moře a na druhém břehu najít místo pro založení nového města. Cestou si musíte dát pozor na město Troas. U tohoto města obsaďte přístav. Poté postavte několik transportů a di nich naložte měšťany, Hierakla a pár vojáků, protože na druhém břehu je zelený protihráč, který na vás bude dělat silné útoky s jízdou.

Cíle mise:

Postavte si odpovídající armádu a zaútočte na břeh města Troas, kde zničte věže a obsaďte přístav. Pak postavte 2 lodě. 1.naložte měšťany a 2. vojáky a hrdiny. Až pojedete po moři, nezastavujte se protože vás můžou potopit vory. Až přistanete tak běže rychle postavit město a mezitím se chraňte vojáky.


Warriors from the Sea
2,000 - 1,500 Př.n.l

Máte za úkol převést Pelopse a jeho syny na nové místo, kde postavíte novou silnou základnu. Z této základny povedete útok, kterým musíte zničit 2 jakákoliv nepřítelské městská centra. Tato mise má poměrně těžký začátek, ale pak je to pohodička.

Cíle mise:

Objevíte se s malou armádou a pár měšťany. Na ostrově kde jste nejprve postavte levnou základnu, ale dávejte si neustále pozor na fialového protivníka, který neustále posílá jednotky. Až postavíte přístav, postavte 2 transportní lodě. Do 1.dejte vojáky a hrdiny a do druhé měšťany. Nemusíte stavět útočné vory, protože by se proti bitevním lodím stejně nemohli postavit. Transportním lodím vylepšete rychlost a oklikou je pošlete po moři...hlavně se nezastavuje, ani když narazíte na nepřátelskou loď. Až dorazíte na místo postavte základnu obehnanou zdí. Kameny jsou na jihozápadě. Pak postavte armádu a zaútočte nejprve na západního žlutého nepřítele a pak na jižního červeného nepřítele.


The Trojan War
1,300 - 1,100 Př.n.l

Musíte Agamemnona dovíst do dalších třech řeckých měst, aby vytvořil velkou alianci proti troje. Tím nazbíráte velkou armádu, kterou poté převeste na ostrov kde Troja stojí. Postavte hodně bitevních lodí a potopte většinu trojské armády. Pak už jen zaútočte a zničte chrám na konci města.

Cíle mise:

Startujete ve vašem městě, kde postavte tak velkou armádu jak jen vám to zdroje dovolí. Poté se dejte na západ k červenému, kde dstanete další vojáky. Pak jděte severně za žlutým...taky vám dá vojáky a lodě.Nakonec jen s hrdinou přeplujte vodu za fialovým. Máte další vojáky a lodě. Za zeleným nechoďte, jen vás připravý o vojáky. Postavte si flotilu bitevních lodí a vyčistěte celé moře. Pak transportama převeste vojáky k Troje. Tam jako první zničte pevnosti a vojáky kolem... Pak budete muset postavit chrám severně od Tróje. Zato dostanete koně, do kterého můžete narvat armádu. Kúň projede bránou, a vy zaútočíte z druhé strany. Váš cíl je zničit chrám na konci města.


The Rise of Athens
1,000 - 500 Př.n.l

V této misi budete muset postavit velkou armádu a s ní postupně zaútočit na tři njbližší nepřátele. Až jim zničíte armády, přidají se k vám a vy musíte s jejich pomocí odolat útokům od Théb a Sparty.

Cíle mise:

Hned zezačátku začněte stavět obrovskou armádu...stavte dokud nevyčerpáte suroviny a populační limit. Tuto armádu přesuňte severně nad město, kde ji seskupte. Pote zaútočte na zeleného nepřítele, kde zničte colou jeho armádu, ale pozor ať nezničíte jeho městské centrum...neuzavřel by s vámi alianci. To samé proveďte s oranžovým a fialovým. Teď by jste měli mít uzavřenou se všema alianci. Celou vaši armádu (která zbyla) pošlete zpět do města a rychle se snažte nahradit zabité vojáky. Mezitím žlutej a červenej zaútoči. Počkejte na ně ve městě...utrpí stráty jak pudou kolem vašich spojenců a do vašeho města dorazí asi polovina armády a tu už snadno přemůžete. Hlavně držte vojáky pohromadě.


The Peloponnesian War
427 - 404 Př.n.l

Musíte zde postavit několik rybářských lodí a naložit je diplomatama. Ty pak pošlete do měst za mořem, to vám zajistí spojenectví a hlavně zdroje. Teď budete muset postavti moc velkou armádu a zaútočit na červeného nepřítele dřív než on zničí vaše spojence.

Cíle mise:

Hned ze začátku musíte stáhnout všechny svoje měšťany a vojáky venku před hradbami Athen dovnitř. Zde postavte pár diplomatů, ketré naložte na lodě a pošlete k vyznačeným soupeřům. U lodí vylepšete rychlost na maximum, jelikož se nesmí zastavit...jinak je nepřítel potopí. Až diplomati dorazí, dostanete na oplátku lodě se surovinami, které musíte pro změnu poslat zpět do základny. V základně mezitím stavte mohutné vojsko složené hlavně z vojáků a lučištníků. Klidně se zbavte nějakých měšťanů abyste mohli postavit více vojáků. Až budete mít maximum tak zaútočte jižně na nepřítele. Bude mít poměrně silnou obranu, ale pomalu postupujte a ničte vše co je v cestě. Pak už jen zničte zbytky jeho armády na vodě a ostatních ostrovech.


Young Alexander
336 - 334 Př.n.l

Na začátku budete muset dělat pár zcestných úkolů, ale pak vám zabijou otce a vy bedete muset převzít celou armádu a rozdrtit s ní ostatní nepřátelská města. Nakonec se budete muset bránit dost silným útočníkům.

Cíle mise:

Vašim prvním úkolem bude přepravit Aristotela z ostrova a ten vám řekne, že si máte promluvit s otcem, který stojí o kousek dál. Až si s ním promluvíte dostanete úkol najít a přivést zpátky uprchlé koně...stojí severně od místa pokecu s Alexandrovým otcem. Mezitím vám ale zabijou otce a vy budete muset zabít všechny jeho vrahy...nebojte pomůže vám městská stráž. Pak budete muset jít do města a sám sebe postavit v městském centru jako hrdinu. Aristotela odešlete zpět na jeho ostrov, ale pozor na bouře. Až budete vytrénovaní postavte velkou armádu a jděte jižně kolem žlutého na modrého...u obou musíte zničit armády. Všechny vaše ztráty okamžitě zase stavte ve městě, ale už je tam nechte na obranu. Až nepřátelská města prohrají rychle se začněte vracet s celou vaší armádou zpět za hradby vašeho města. Přídou na vás kupy červených jednotek...nechte je začít útočit na zdi a zničte je lukostřelcema. Pak pošlete armádu a zničte zbytky. Pozor na obléhací stroje...zabíjejí více jednotek kolem sebe. Až je porazíte máte vyhráno.


A Conqueror is Born
334 - 332 Př.n.l

V této misi budete mít za úkol porazit obrovskou perskou armádu...bude mít opravdu velkou převahu. Poté musíte na jihu zničit město Tyre ležící na malém poloostrově obehnaném zdmi.

Cíle mise:

Váš první úkol bude rozdrtit první polovinu perské armády...je to asi tak 3:1 pro ně. Ale pokuste se co nejdříve lokalizovat jejich velitele a zakouzlete na něj válečný pokřik, pak na něj zaútočte všema jednotkama...část perské armády se začne stahvat na jih. Po zničení zbytku jejich armády jděte na jih, kde přejdete vodu...tady na vás bude čekat pár útočníků...měli byste je zničit s minimálními ztrátami. V celé misi nebudete mít možnost doplnit stavy.(pouze dostanete posily)Pod touto zkupinou na vás bude čekat 2. polovina armády...není problém, protože zde budete mít červené posily. Hlavně chraňte katapulty. Po zničení celé armády zničte katapultama všechny veže na které dostřelíte aniž by jste ničili přední zdi. Pak zničte bránu a nakonec ty zdi...pak už jen vemte armádu a zaútočte rovnou na hlavní budovy...ničte všechny věže pobíž a dávejte si pozor na lodě. Je to celkem jednoduché, ale chce to trpělivost.


And Alexander Wept
332 - 330 Př.n.l

Tady musíte zkoncovat s Perskou mocí. Musíre vybudovat silné vojsko a zničit velkou perskou armádu, které bude pomáhat i Babylonská armáda. Nakonec se musíte dostat přes dobře postavené zdi a dobýt Persepolis.

Cíle mise:

Hned začněte stavět ohromné vojsko. Zabijte všechny měšťany a místo nich postavte armádu. S touto armádou jděte na východ, kde zničte bílého a pak hned na sever, kde zničte oranžového. Oba dva jsou dost slabí vedlejší nepřátelé a neměli byste nikoho ztratit. Pak všechny své vojáky zcentralizujte východně od bílého. Až budete mít vojáky blízko u sebe vyražte na východ kde potkáte zelenou armádu. Měli byste ji zničit poměrně rychle...umožní vám to dobýt Babylon a dostat cené zdroje. Obnovte všechny vaše mrtvé a přesuňte se k malému mostu přes vodu na severu. Na druhé straně čeká ta hlavní armáda. Zničte ji tak, že ji s jedním vojákem přilákáte k tomu mostu a tam na ně zaútočíte. Část této armády se stáhne...pronásledujte je až k červené bráně...zničte ji z dálky ať nepříjdete o žádného vojáka. Pak jděte údolím až k hlavnímu městu...ničte všechny věže z dálky. Tam zničte zbytek armád a obsaďte město. Tím jste dokončili řeckou kampaň.



English Campaign

Další kampaň, kterou asi budete hrát bude anglická. Je zasazena do zhruba 11.stol, kdy Anglie bojovala s Francií. Kampaň má 8 misí.

Informace o kampani: Po stovky let, zečátkem v 11.století našeho letopočtu, bojovala Anglie s Francií o území a proslulost jak v Evropě tak v celém světě. Konflikty od malých vojenských pluků až po velkou válku, ale dokonce ani jasné vítěztví některé ze stran neumlčelo válku na dlouho. Převezmi kontrolu nad Anglií a rozkazuj jejímu vojsku v jednom z nějvětších mezinárodních rivalství v hystorii.


The Return of Young William
1040 n.l

V této misi musíte připojit pár jednotek z okolních vesnic a s jejich pomocí se dostat přes most do vašeho hradu. Zde musíte postavit armádu a zničit nepřítele.

Cíle mise:

Hned po začátku se rozběhněte do všech vesnic, které jsou vyznačeny na plánku. Zde dostanete pár potřebných jednotek, aby jste dokázali prolomit obranu mostu, který leží zhruba uprostřed mapy. Až zničíte obranu vejděte do svého města a zajistěte si zdroje surovin. Jedna základna je na V od města. Další suroviny získáte, pokud zničíte nepřátelské město ležící na J od města. Je zde také vaše továrna na obléhací stroje. Až si zajistíte dostatečný příjem surovin postavte armádu tak velkou jak jen můžete a zaútočte na město ležící na severu. Je dobře opevněno zdmi proto vemte i pár obléhacích strojů. V tomto městě zničte hlavní hrad a máte vyhráno.


Související hry Empire Earth 3
Empire Earth 2: The Art of Supremacy
Empire Earth 2
Empire Earth: Collection
Empires: Dawn of the Modern World
Empire Earth: Gold Edition
Empire Earth: The Art of Conquest



Diskusia Príspevkov: 34 Hodnotenie
1352 hlasov

100
60
20

80
40
0
51
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |