Marvel: Ultimate Alliance | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21215
5455
5063
1438
1600
7336
6059
12961
1687

Online 5564 uživatelů

Marvel: Ultimate Alliance


Žánr:Akčná, RPG
Datum vydání:24. Říjen 2006
Výrobce:Activision, Raven Software
Koupit hru Marvel: Ultimate Alliance
Koupit hru

Akční RPG, které dohromady svádí více než 140 postav známých z komiksů od společnosti Marvel Comics. Více než 20 postav z výše uvedeného počtu přitom je ovladatelných a jsou vám zcela k dispozici, abyste si z nich poskládali svůj vlastní tým super-hrdinů.

Základem hry je systém, v jehož rámci si každý vytvoří/sestaví svůj vlastní unikátní tým, přiřadí mu vlajku, ikonu i vozidlo. Se svým týmem se pak vydáte vstříc nelineární příběhové kampani s několika konci, v níž budete sami rozhodovat o dalším vývoji událostí. Bojovat se proti nepřátelům bude na zemi, pod vodou i ve vzduchu, přičemž každá postava má k dispozici unikátní zbraně i svůj vlastní bojový styl.

Díky přítomnosti RPG prvků se postavy v průběhu hry vyvíjejí a získávají nové bojové schopnosti i dovednosti. O tom jaké nové schopnosti ta která postava nabide pak rozhodnete zcela sami. Vedle nelineární singleplayer kampaně přichází hra i s podporou online a offline kooperativního multiplayeru, přičemž nechybí ani mód kompetitivní. V rámci něj hra shromažďuje různé údaje a statistiky, aby je na konci všem soupeřům předvedla a tím rozhodla, kdo je vítězem a kdo získá jaké vybavení, nebo množství zkušenostních bodů.




Další videa »


Marvel: Ultimate Alliance - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
76%

Recenze
Tiscali Games81%
Nejlepší komiksová adaptace všech dob. Hrdinové z Marvelu se konečně dožili důstojného zpracování a jejich fanoušci se budou při hraní jenom olizovat. Spousta postav, spousta narážek a dlouhý zážitek v okouzlujícím kabátku. Rezervy však zcela jistě existují, zvlášť v designu levelů a pokud od hry očekáváte trochu víc, než jen tupé mlácení, proložené tu a tam nějakým vtípkem, snižte si hodnocení o nějakých 15%.
Sector.sk85%
Kdesi v duši cítim veľké uspokojenie, že MUA je akčné RPG ako remeň a celá aliancia je zdravá, bez nejakých veľkých kazov. Raveni sa jednoducho hrali a bavili a je to na hre sakramentsky poznať. Bavíte sa spolu s nimi a o to tu predsa ide. Nemožno neodporučiť absolútne všetkým. Tu všetci odporcovia zistia, že komixy majú aj hĺbku a prepracované charaktery hrdinov, akční hráči budú búšiť a vylepšovači tunovať schopnosti. MUA patrí medzi najzábavnejšie hry poslednej doby (nemýliť si to najhumornejšími). Chceme viac komixov, chceme viac drsných hlášok, chceme pokračovanie, tak Raveni dovidenia nabudúce, inak vás prídem navštíviť a vykopnem dvere s vaším manažérom!


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
SPARCO100%
je to super akcne RPG velmi pekne prepracovane ale lepsie je FREEDOM FORCES co uz ja akcne RPG zboznujem kto vimislel tento zaner je moj clovek
Andyno85%
Nepatrím medzi fanúšikov komiksov, ale táto hra ma zaujala. Hlavne tým, že je v nej plno RPG prvkov, ktoré mám v zábavnom softvéri asi najradšej. Grafika skvelá, znovuhrateľnosť možná, náročnosť niekedy zarážajúca.
kalda008100%
Supr hra ktera me vzdy zabavi na hodne dlouhou dobu, dohral jsem ji nespocetnekrat. Nikdy me neprestane bavit.
-10% za strasne BuGY se zvukem u kterych je u me activison na dennim poradku.
+10% za deadpoola.

Takze je to jasne.
Deadpool100%
Nejlepší hra kterou znám. Miluju Marvel, miluju tyhle hry, miluju tuhle hru. Je tam vše co chcu a komu se to nelíbí ať mi klobouk políbí. :-D Ne, je to hra jak řemen se správnou atmosférou.
100%
glimermanl6100%
-Je to Super Super Super hra.
-hral som ju len nedavno a mozem uznat ze v dnesnej dobe ma velmi zaujala
-mam rad komixove hry a tato sa mi velmi zapacila
-velkym plus je vyber z viacerych postav i ked som dufal ze si budem moct dat aj HULKa ale nevadi,dalej musim spomenut vylepsovanie tzv. upgrady
-takze davam plny pocet bodov,no len skoda ze pokracovanie tejto skvelej hry neni na PC :(


všechny (16) »

Související hry Marvel: Ultimate Alliance 2

Diskuse o hře Marvel: Ultimate Alliance Přidat příspěvek
18.09.2012 14:54 - mám problém, stiahol som si to cez torrenty, nič som neinš...
01.03.2012 17:38 - síce som to ešte nehral, ale chystám sa si to zohnať, pod&...
23.08.2011 10:40 - Prosim val ja som to stiahol na uloz to a nejak mi to nejde nainštalovat ...
27.06.2011 20:38 - Hele není někde k nalezení čestina?
17.11.2010 12:44 - A já mám na Deadpoolovi 1 000 000. Nekecám. Teď dá Do...
...
Zobrazit všechny příspěvky (34) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |