Corsairs: Conquest at Sea | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21233
5455
5063
1438
1600
7336
6068
12981
1687

Online 10673 uživatelů

Corsairs: Conquest at Sea


Žánr:Strategická
Datum vydání:3. Březen 1999
Výrobce:Microids
Koupit hru Corsairs: Conquest at Sea
Koupit hru

Corsairs: Conquest at Sea je realtime strategie zasazená do romantického prostředí karibských korzárů, bukanýrů a pirátů vůbec, během 17. století.

Začínáte s jednou plachetnicí uprostřed moře, malou základnou na jednom ostrůvku, s trochou peněz a nějakým tím nákladem. Pro lepší přehlednost je hra viděna shora. V průběhu hry obchodujete s ostatními přístavy, od nejlevnějších komodit se propracováváte k těm luxusnějším a z nahromaděného bohatství potom rozšiřujete své město, stavíte další lodě a najímáte další námořníky. Ovšem na mapě nejste sami a po mořských cestách křižují lodě vašich rivalů a dokonce pirátů. A aby vaše cesty nebyly úplně jednoduché, každou chvíli se mění směr a síla větru, což má vliv zejména na rychlost plavby.

Pokud se rozhodnete zaútočit na nepřátelské lodě, můžete si vybrat, jestli je rozstřílíte vašimi děly a pošlete ke dnu nebo se budete chtít plavidla zmocnit i s jeho posádkou a nákladem. V případě kontaktního boje vás hra přepne na speciální obrazovku, kde vidíte paluby obou lodí propojené třemi můstky, přičemž se na každý vejde pouze jeden voják. Pak už klasickým klikáním ovládáte své jednotky na cestě k vítězství. Pokud se vám podaří zabít kapitána nepřátelské lodi dřív, než zbytek jeho posádky, loď je vaše i se zajatými námořníky. V opačném případě jen ukořistíte náklad a aby bylo zajaté plavidlo funkční, musíte na něj přesunout část své vlastní posádky.




Další videa »



Hodnocení hry

Hra zatím nebyla hodnocena.

Moje hodnocení
Ohodnotit

Související hry Corsairs: Battle of the Caribbean
Corsairs: Gold

Diskuse o hře Corsairs: Conquest at Sea Přidat příspěvek
29.07.2008 15:33 - pls nemate dosi preklad na toto ?? ma tu hru ae je to v rustine ci co to je .....
Zobrazit všechny příspěvky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |