HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 10507 uživatelů

Hry > Secret Files: Tunguska > hodnotenie


Secret Files: Tunguska
80%

Moje hodnotenie - Secret Files: Tunguska





Recenzie - Secret Files: Tunguska

Tunguska je především velkou výzvou pro zahálející mozkové buňky, kdy zúročíte letité zkušenosti na poli adventur. Kladem je také precizně zpracovaná grafika i ovládání a slušný děj, který je ale nápaditými úkoly a hlavolamy trochu zastiňován. V neposlední řadě se pyšní dobrou hrací dobou. Tedy s několika zákysy, z nichž vás obvykle dostane vestavěný systém nápovědy, to vydá na nějakých 15 až 17 hodin. Dabing postav nijak nevyniká z průměru, hudební doprovod pak zcela chybí. Každopádně hra za investici stojí, už jen kvůli radosti z objevování řešení všech těch více i méně zapeklitých hádanek.
Adventúra Secret Files: Tunguska prekvapila. Má v sebe všetko, na čo ste boli v dobrodružných hrách doposiaľ zvyknutí. Všetkého ale veľa škodí, čo sa trochu vypomstilo aj autorom. To nič nemení na veci, že do predaja sa dostala výborná a skvelo hrateľná adventúra, ktorá zaujme nielen fanúšikov, ale je svojou nenáročnosťou vhodná aj pre začiatočníkov na zoznámenie sa s týmto žánrom. Nevyhnutý druhý diel nás len utvrdzuje v tom, že ak Fusionsphere Systems poriadne dupnú teraz na plyn, máme tu po House of Tales ďalších rozprávačov z Nemecka, ktorí vedia ako sa poriadne adventúry robia.


Užívateľské hodnotenia - Secret Files: Tunguska

Táto hra je skvelá má všetko čo treba jej príbeh vás prilepí k počítače na dlhé hodiny. Hra je skvelo nadabovaná vo všetkých jazykoch. Jej grafika je pomerne obstojná avšak postavy sú trochu odfláknutéV hre možete hrať za dve hratelné postavy.Hra má klasické point-and-click ovládanie. Po hudobnej stránke tak tá je dá sa povedať excelentne zvládnutá.

0 Dobré Zlé




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |