HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 24041 uživatelů

Hry > Microsoft Flight Simulator X > hodnotenie


Microsoft Flight Simulator X
80%

Moje hodnotenie - Microsoft Flight Simulator X





Recenzie - Microsoft Flight Simulator X

Ultimátní volba pro hráče i piloty. Klady jsou grafika, multiplayer, počasí, mise, VOIP, reálné prostředí a add-ony, zatímco mezi zápory se řadí hardwarová náročnost a mat-fyz. modely defaultních letadel.
Ak máte počítač najvyššej triedy, potom už iba záleží či ste nadšenec do civilného lietania a či máte radi dlhšie predletové prípravy, komunikáciu s vežou a dlhé, kľudné, ničím nerušené lety. Ak áno, voľba je jasná. Avšak ani nie preto, že by bol FSX nejako výnimočne kvalitný, ale skôr preto, že na trhu veľa iných možností v oblasti simulácii civilného lietania nemáte. Ak ste dobrodružnejšej povahy, skôr by bol vhodný nejaký iný vojenský simulátor obsahujúci kvalitnejší letový model spolu s modelom poškodenia (ktorí autori už po desiaty krát jednoducho ignorovali), prípadne aj výkonnejšie stroje pre divokú zábavu, ktoré taktiež v FSX bohužiaľ chýbajú.


Užívateľské hodnotenia - Microsoft Flight Simulator X

Dobrá hra so zaujimavím spracovaním. Neoplatí sa keď má bežať na ńajnižších požiadavkach. Nestojí to za to. Ale inak je to super gra pre všetkých ktorí obľubujú simulátory a hlavne tie letecké.

+1 Dobré Zlé
POZOR!!! POUZE PRO OPRAVDOVÉ PILOTY!!!

Nějaký podobný text by se podle mě měl objevit na krabici. Flight Simulator X je dalším dílem populární série. Pánové od Microsoft se tentokrát překonaly a nevypustíli do světa nedodělek (podobný jejich OS). Hra je propracovaná do nejmenších detailů od přesného počtu pater významných budov, přez naprosto dokonalé ozvučení až k tečkám jezdících po dálnicích. Jediné co by šlo hře vytkoun by byli poměrně slušné HW nároky (hru rozchodíte i na strojích sratšího data výroby ale přijdete právě o ty tečky na dlánici.:-) )a možná troch příliš složité ovládání helikoptér.

+Obrovský Gygantický (herní) švět
+Zabaví na (nekonečně) dlouho
+Opravdu čistokevná simulace
+Rozšiřující přídavky (Acceleration, Adrenaline, Rescue Pilot Mission Pack)
+Grafika

-JEN A POUZE PRO ZAPÁLENÉ PILOTY
-vyžší HW nároky (v dnešní době už asi neplatí)



0 Dobré Zlé
Výborný civilný simulátor. Môžete si vybrať buď malé lietadlo alebo
Boeing 747 a mnoho ďalsších. Obsahuje aj misie. Je to veľmi reálna simulácia najviac zo všetkých simuláci, to je veľké plus, grafika je pekná a interiéry, lietadlá sú najkrajšie spracované. Zase nevýhodou je obrovská náročnosť ale zase ide o simuláciu čiže medzi veľké mínusy by som to nezaradil. Ak nemáte znalosť Angličtiny tak to bude veľmi ťažké pochopiť neuveriteĺne množstvo elektroniky. Ak vás bavia reálne simulácie dopravných lietadiel a chcete si vyskúšať aké je to asi byť pilotom takého Boingu 747 jumbo Jet tak by ste to mali skúsiť.

PLUSY
Reálna simulácia dopravných lietadiel, Grafika, Kampane, 18 druhov lietadiel

MÍNUSY
Náročnosť, nerátam to medzi obrovské mínus je to simulácia tak to má byť ale nováčik sa s tým nevyzná, mohlo tam byť niečo s jednodušené aby ste si na to zvykli.


0 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |