HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 26606 uživatelů

Hry > Air Conflicts > hodnotenie


Air Conflicts
61%

Moje hodnotenie - Air Conflicts





Recenzie - Air Conflicts

Air Conflicts svou prodejní cenou spadají do dražšího průměru, ale zpracováním už nikoliv. Pouze kvalitní hudební doprovod nestačí k navození té správné atmosféry, a kde se nedostává vizuálního zpracování, musí přijít jiné nápady, které udrží hráče u monitoru. Bohužel nelineární kampaň a omezené množství munice neznamenají v tomto ohledu žádné velké vítězství. Této hře by vážně slušela budgetová cena.
Milovníci ozajstných simulátorov, ani len neuvažujte o kúpe tohto titulu. Vy k šťastiu potrebujete úplne iné veci, než na ktoré sa zamerali v 3D People. 10 minútové predštartové prípravy ani 300 stranový manuál potrebovať nebudete, najmodernejší joystick a koženú leteckú kuklu so smiešnymi okuliarmi môžete kľudne nechať odpočívať v šuplíku. Air Conflict je určený pre úplne inú skupinu ľudí. Zaujať môže tých, ktorí chcú nasadnúť do stíhača, behom pár sekúnd byť vo vzduchu a už ládovať dávky olova do nepriateľov. Jednoducho, rýchlo a intuitívne. Aj druhá skupina ľudí sa však musí vysporiadať s nie príliš podarenou grafikou všetkého ostatného okrem lietadiel, opakujúcimi sa misiami (aj keď s inými názvami) či rýchlo sa prikrádajúcim stereotypom, ktorý hrozí už po pár hodinách hrania. Akí by sme to ale boli národovci, keby sme sa cez drobné nedostatky nepreniesli a po dlhom čase si neužili ďalšiu slovenskú hru. Veď, čo je doma, to sa počíta.


Užívateľské hodnotenia - Air Conflicts

Air Conflicts je hra z roku 2006, a tak pri hodnotení tejto hry, budem viac ohľaduplnejší. Hra ponúka docela zaujímavý systém leteckých bitiek, za tiež docela slušnú cenu! Iba vy sa rozhodnete, či na nepriateľov zaútočíte, alebo čo najrýchlejšie utečiete z boja. Môžete počkať na posily, môžete sa ísť v priebehu boja nechať opraviť na vašom letisku, v tejto hre je taktika skutočne len na vás, čo sa pri takýchto druhov hier často nevidí! Máte stanovený ciel, ale je len na vás, či zvolíte takú alebo takú taktiku, alebo radšej odstúpite z boja, aby ste nepriateľovi zasadili ranu neskôr, keď ho to bude viac bolieť. Ale treba sa rozhodovať rýchlo! Toto sa mi na hre veľmi páči, a za slušnú cenu, ale bohužiaľ za docela krátku hernú dobu a príliš jednoduchú obtiažnosť, ktorá ma miestam až iritovala, že aký som ja dobrý letec, sa hra predsa len oplatí aspoň vyskúšať.

70% zo 100%

0 Dobré Zlé
je to super hra ale mam snou problem mozem ju vpnut azapnut vipnut ale keju zapnem nejde ukaze run-time error-52


0 Dobré Zlé
90%maat
+Grafika (změňte si to v nastavení)
+Různé letadla
+Hodně misí
+Hudba
-Málo druhů misí (pozorovat, bombardovat a normální útok)

0 Dobré Zlé
Podle toho, z jakého směru se na tuto hru podíváte, tak se vám bude líbit, nebo ne. Když se na ni podíváte z arkádové strany, tak je hra velmi vydařená jak graficky tak obsahem misí. Ovšem mise v táto hře, až uděláte kampaň např. za SSSR, tak se vám budou zdát stejné. "Někam doleť, tam shoď bomby, sestřel co nejvíce nepřátelských letadel a pod." Naopak chválím multiplayer, který je podle mě dobře udělaný. Můžete hrát ve dvou módech: Death match - všichni proti všem a Team deathmatch týmy SSSR, Anglie a Německo proti sobě. Na víber máte od každé národnosti 4-5 letadle. Za Anlglii to je např. Spitfire, Mosquito, Lancaster a bonusové letadlo Project Meteor. Pokud se na hru podíváte jako na simulátor, budete zklamáni. K ovládání stačí myš a čtyři tlačítka na klávesnici. Hra se bude líbit těm co si chcou užít soubojů ve vzduchu a nechtějí nějaký reálný sim. typu IL2 Sturmovik.

0 Dobré Zlé



80%BixS


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |