HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 16683 uživatelů

Hry > Death Track: Resurrection > hodnotenie


Death Track: Resurrection
69%

Moje hodnotenie - Death Track: Resurrection





Recenzie - Death Track: Resurrection

Death Track: Resurrection je dobre hrateľný akčný racing á a jedná sa o krásny retro kúsok. Bohužiaľ je dosť krátka a s chybičkami, no tie by sa dali predýchať. Hra ale neobsahuje multiplayer a to je najväčší kameň úrazu. Pôvodne mal byť dodaný neskôr formou patchu, aby tím stihol dátum vydania, lenže autori sa priamo po dokončení rozpadli a tak je absencia multiplayeru strašne bolestivá.


Užívateľské hodnotenia - Death Track: Resurrection

Supr hra něco jako carmagedon šiješ baráky , v pohodě HW , pěkná grafika a supr řízení . akorát je to teda trochu psycho :D , všude něco svítí atd. No prostě dávám 96% a nechápal sem že je tam Praha tak trochu(hodně) zdemolovaná :D ale tak to se k této hře sluší a patří

+1 Dobré Zlé
Ahojte,stiahol som si demo,no vzdy plati ze demo sa nerovna originalu,niekedy je demo lepsie ako plna hra,no podme spet k hodnoteniu.Tato hra ma zaujala lebo je taka o ktorej som snival,velmi dobre je detailne spracovanie grafiky,pekne prostredie,auta.Tiez je velmi dobry ten "tuning" tej vybavy cize zbrani cislo 1 a zbrani cislo 2 a este tretej zbrani.Aut je 10 velmi peknych,no co je trosku zle je ze ked vam protivnik vyhodi miny to je zle ze musite mat dobry reflex aby ste sa im vyhli,mam to overene ked je na ceste mina viete sa jej vyhnut asi na takych 60% a to je podla mna zle,a druhe zle je ze ked vás súper namieri čiuž gulometom alebo laserom alebo plasmou,tak sa dá povedať že nemáte šancu,pretože asi za takých 15 sekund vas "zostrelí" a tým stratíte asi 10 sekúnd a to má veľký vplyv na vyhranie pretekov,ale keď ste skúsený tak vás až tak rýchlo "nezostrelí" pretože budete mať aj lepšie armour->po slovensky brnenie,takže získate asi 10 sekúnd a kedže ste moc skúsený a už ste v polovici "kariéry" tak mu aj hodíte míny čiže ho od seba odpútate,no môže sa stať všeličo.

0 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |