HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 15937 uživatelů

Hry > Demigod > hodnotenie


Demigod
66%

Moje hodnotenie - Demigod





Recenzie - Demigod

Je nepopierateľné, že Demigod má svoje čaro a zrejme chytí každého, aspoň spočiatku. Nie každého však uspokojí dlhodobo. Pri bojoch v arénach je totiž lineárny a stále ten istý postup, ktorý sa časom stane monotónnym. Prispieva k tomu aj fakt, že herné režimy sú na jedno kopyto a singleplayeru sa nevenuje dostatočná pozornosť. Ale Demigod si tak, ako DOTA, nájde stabilnú komunitu hráčov. Už preto, že je iný, ako väčšina stratégií, hoci sa jedná len o mierne vylepšený klon populárneho režimu z Warcraft III a dalo sa s tým urobiť viac.
Na jednu stranu jde o celkem vybalancovanou příjemnou kombinaci RPG a RTS. Ale jinak je tristní absence tutoriálu, kampaně, špatný pathfinding jednotek a málo map. Třeba se to časem zlepší, autoři slibují neustále vylepšování dle požadavků hráčů. Zatím je Demigod jen průměrná hra.


Užívateľské hodnotenia - Demigod

Hra je dobrá ale mohlo by tam byť viacej máp hrdinov je dosť sú celkom vyrovnaný ale chýba tam kupovanie vojska co je velke mínus mapy sú iba običajne arény a sú dosť malé, hra sa hrá najlepšie keď sa nudíte. Od tejto hry som vela nečakal ale zabivila ma na dosť dlhú dobu.

+2 Dobré Zlé
Očakával som viac. Napr. keď sú hrdinovia rozdelený na forces of dark a forces of light tak mohli byť 2 kampane ( ako napr. v SW:Empire at War ). A mohli byť pre každú stranu iné špeciálne jednotky.
Mňa hra v tomto trochu sklamala. Neviem v čom je lepšia napr. od League of Legends ktorý je zadarmo. Ináč je to celkom dobrá hra. Má to eše jeden veľký plus a to je Demigodská farebná schéma ktorá sa dá stiaknuť cez Impulse.

-3 Dobré Zlé
100%kilOFb




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |