HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 8830 uživatelů

Hry > Ford Racing: Off Road > hodnotenie


Ford Racing: Off Road
44%

Moje hodnotenie - Ford Racing: Off Road





Recenzie - Ford Racing: Off Road

Docela dobré arkádové závody ze staré školy. Příznivci předchozích dílů pravděpodobně ocení i letošní off road variantu, jenom je nutné překousnout opravdu archaickou grafiku. Právě kvůli zastaralému technickému zpracování a poněkud chudší nabídce aut, tratí či multiplayeru (v porovnání s předchozími díly série) to vychází jen na průměrnou známku. Zkrátka hra pro pamětníky nebo velmi příležitostné publikum, mladší ročníky asi jen ohrnou nos ;)
Čo sa týka celkového dojmu, je zlý, veľmi zlý. Ťažko nájsť skupinu hráčov, ktorým tento titul odporučiť. Snáď len fanatickým fanúšikom značky Ford, alebo ešte prípadne masochistom. Ostatní a všetci hráči, čo máte radi zmysluplné hry, hľadajte inde, pretože tu nenájdete hrateľne spracovaný žiadny aspekt hrania od tratí, áut, jazdného či deštrukčného modelu, cez spracovania a možnosti samotného hrania. Jediné, čo vás môže zaujať, je množstvo módov, ktoré ale vzhľadom na to, že si ich nemáte ako vychutnať, situáciu nijako nezachránia.


Užívateľské hodnotenia - Ford Racing: Off Road

Hrozná fyzika to za prvé, za druhé taktiež zlá grafika. Ovládanie je obstojné, hráčske prostredie a možnosti v hre sú tiež len "basic".

0 Dobré Zlé
veľmi dobra offroadovka dobre ovladanie dobra grafika a skvele auta :D

0 Dobré Zlé
Superná hra.Veľa áut,veľmi dobré off-road trate,multiplayer.Grafika je trochu horšia ako v dvojke a trojke ale aj tak dobrá.Pre tích,ktorí to ešte nehrali,auto sa najskôr musí vyhrať a potom kúpiť.Ale je blbé,že sa to štýlom kupovania áut podobá na NFS.

-1 Dobré Zlé
Dávam len 51% preoto že mi tu strašne chýba multiplayer.Riadne to dokazili keď tu neni multiplayer cez aspoň lan.

-1 Dobré Zlé
Mne sa hra taktiež zdá veľmi slabá, či už ide o technickú stránku hry alebo estetickú. Žiaden dej, ani zaujímavejší postup v kariére, slabá grafika a fyzika auta, žiadne poškodenia, ovládanie je celkom dobré.

-1 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |