HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 33376 uživatelů

Hry > MotoGP 08 > hodnotenie


MotoGP 08
72%

Moje hodnotenie - MotoGP 08





Recenzie - MotoGP 08

Klasický šampionát, k tomu prislúchajúce nové súpisky tímov, zmenených jazdcov, nové motorky, aktualizované trate, jednoducho všetko, čo k novému ročníku patrí. Našťastie to nie je všetko a nový ročník osviežujú novinky ako závody v noci, zaujímavý challenge mód, plus vyvážená ponuka troch tried motocyklov. Všetko v pútavej grafike, ale žiaľ, v o to horšom zvukovom spracovaní s nulovým zastúpením hudby. V každom prípade má dychtivým jazdcom čo ponúknuť, ale na druhú stranu nič, čo by tu už nebolo.
Úplně nová hra, od jiných vývojářů a samozřejmě trochu jinak pojatá. Hlavními klady jsou sezóna 2008, hned tři kubatury, zajímavě řešená kariéra nebo pěkná grafika. Všechno to jen trochu kazí zbytečně strohé volby nastavení, které možná nejednoho závodníka otráví.


Užívateľské hodnotenia - MotoGP 08

100%cHa0s
Uplnaaaa pecka. Naj hra co som hral. Zasluzi si 100% lebo nic lepsie na trhu neni. :)

0 Dobré Zlé
táto hra ma mierne sklamala. Hral som som síce len úroveň pre začiatočníkov, ale už mám výhrady. Vytvoril som si vlastného jazdca a začal som kariéru. Lenže... Keď jazdím, kde sa vzal tam sa vzal zpoza mňa sa vyrúti iný jazdec, sotí do mňa a ja padám. V skupine jazdcov väčšinou padnem len ja. Iní sa zrážke zázračne vyhnú a ja som zasa posledný. Vadí mi aj označenie mena jazdca predo mnou. Bráni mi to vo výhlade na trať. No uvidím čo sa bude diať, keď postúpim ďalej. Zatiaľ som jazdil dve sezóny 125-ky a jednu 250-ky.

-1 Dobré Zlé
dookola to isté... opäť licencia využívaná naplno... ale o proti predošlému dielu sú tu zmeny... samozrejme grafika na úrovni, za ktorú by sa nikto nehanbil... ale stále je to mix predchádzajúcich dielov...

-1 Dobré Zlé




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |