HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 17962 uživatelů

Hry > Football Manager 2010 > hodnotenie


Football Manager 2010
75%

Moje hodnotenie - Football Manager 2010





Recenzie - Football Manager 2010

Jedinou nevýhodou letos bude zřejmě nutnost i pro ostřílené hráče osvojit si nové rozložení voleb. Jakmile se ale tímhle prokoušete, jste v podstatě za vodou a můžete si užívat modernizované a intuitivnější herní rozhraní, přitvrdit v tréninkových a taktických metodách a mít větší požitek z 3D zápasů. Football Manager tak opět potvrdil svou dosud nezlomnou pozici mezi manažery a jeho autoři, jak je vidět, na vavřínech ani tentokrát neusnuli.
Celkový dojem z hry je lepší ako vlani – najmä vďaka náprave chýb v cenných novinkách, akým stále je zaujímavý a čoraz živší 3D engine a vôbec systém zápasov. Na druhej strane, audiovizuálna stránka stále neohromí, pretože smeruje k čo najnižším hardvérovým nárokom – odnesie to najmä grafika. Nie je mi však jasné, prečo tým stále trpí aj zvuková stránka s maličkým repertoárom efektov a nulovým soundtrackom. Isteže budete počúvať skôr hudbu z pevného disku a hrozilo by opakovanie pár skladieb dookola, ale je to určite malé mínus.


Užívateľské hodnotenia - Football Manager 2010

Podla mna je to dobra hra, grafika nic moc, chyba mi tam niejaka ta hudba medzi zapasamy ale pacia sa mi hlavne premakane takticke moznosti, kupovanie hracov vytvaranie taktík, atd. davam 80%

+1 Dobré Zlé
Celkom dobrá hra ale na to že je rok 2010 by mohla byť s lepšiou grafikou,ale aj tak je to dobrá hra,podľa mna oveľa futbalovejšia ako FIFA MANAGER 2010...Skvelé sú na tejto hre prestupy a zlepšovanie mladých talentov.

0 Dobré Zlé
Neviem, aké boli predchádzajúce "managére" ale touto hrou som unesený... obrovské množstvo taktických pokynov, veľká škála týmov, hráčov a pod... naozaj slušne prepracovaná hra. Jediné, čo sa mi na nej nepáči je to, že v nej nieje žiadna hudba, ktorá by aspoň trocha spríjemnila tlačovky a podobné veci medzi zápasmi... inak naozaj vynikajúca vec...

0 Dobré Zlé




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |