HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 40771 uživatelů

Hry > Arcania: Gothic 4 - Fall of Setarrif > hodnotenie


Arcania: Gothic 4 - Fall of Setarrif
34%

Moje hodnotenie - Arcania: Gothic 4 - Fall of Setarrif





Recenzie - Arcania: Gothic 4 - Fall of Setarrif

Setarrif skončí skoro hned poté, co začal a tomu odpovídá i jeho celková úroveň. Hraje se vlastně jenom proto, aby byl rychle dokončen, což vzhledem k jeho nízké obtížnosti a absenci košatého děje není problém.
Fall of Setarrif neodporúčam nikomu. Jedine v prípade, že chcete obdarovať človeka, ktorého fakt nemáte radi. Setarrif je veľmi krátky, no na druhej strane, kto by chcel hrať tento nepodarok dlhšie? Setarrif je nezáživný a stereotypný, ale ak trpíte nespavosťou, možno sa vám pri ňom podarí zaspať. Setarrif je zbytočný a pôsobí veľmi nasilu, skôr by sa hodil názov názov Fail of Setarrif. Ak ste si už datadisk kúpili, úprimne vás ľutujem. Ak ste ho dokonca prešli, ste mojim hrdinom, lebo to chce dávku poriadneho sebazaprenia. Ak Setarrif ešte nemáte, ani o ňom neuvažujte.


Užívateľské hodnotenia - Arcania: Gothic 4 - Fall of Setarrif

pozitíva:
...

negatíva:
-grafika
-audio
-hratelnosť je nedobrá
-casual jak sviňa
-a aby toho nebolo málo trvá to iba 4 hodiny max
-úlohy a ich náplň
-RPG prvky ?...
-svet

Absolutna katastrofa...

+2 Dobré Zlé
Datadisk je zabitie 4 hod kvoli dákemu démonovi ktorý ide ovladádnuť celý svet a nielen to nuž čakam som niečo nove ale je to na 0%

+2 Dobré Zlé
Jak mám hodnotit samostatný datadisk? Nenabízí nic nového, jen recykluje staré. Chvílemi velmi nepřehledné prostředí, v němž se snadno ztratíte (zejména rozvaliny), byť efektní. Zato finální "nekonečná" jeskyně už byla ke konci únavně nudná a nezachránil to ani finální souboj.

0 Dobré Zlé
Tak jako vychází aspiranti na hru roku, tak vychází i shit roku. Arcania: Gothic 4 - Fall of Setarrif jím bezpochyby je, žádných 10h hrací doby nečekejte, za 3,5h budete hotový, ale ono je to spíš plusem. Když si člověk uvědomí propracovanost prvních dvou Gothiců a fakt že za tímhle paskvilem stojí zhruba stejní lidé je mi až do pláče kam to kleslo. Chudácí Diego, Thorus, Lee, Lester a další...40% dávám za slušnou grafiku, hudbu a hlavně z lítosti. Hra se v žádném případě nevyplatí kupovat, radši počkat až bude zadarmi k časopisu.

0 Dobré Zlé
Jako tříhodinové dlc je Fall of Setarrif dobrý ale herní doba,nevolnost,obtížnost a inteligence nepřátel mě nutí dát 50 %

-2 Dobré Zlé




100%pabloy






| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |