HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 32829 uživatelů

Hry > Street Fighter X Tekken > hodnotenie


Street Fighter X Tekken
75%

Moje hodnotenie - Street Fighter X Tekken





Recenzie - Street Fighter X Tekken

Už předem kontroverzní slepenec, jenž staví zavedená pravidla Street Fighter komunity na hlavu a jistotou dvojnásobku ždíme z předvídatelného žánru další a další obsah. Nenechte se vystrašit komplexnější herní mechanikou. Po pár hodinách na tomhle řetízkáči už nebudete chtít, aby se přestal točit.


Užívateľské hodnotenia - Street Fighter X Tekken

Neskutočná sekanica!
SF, GGI, či Tekken sú proti tomu hra na facky...

Engine hry je značne vylepšený a hra beží svižnejšie, ako SF4. Príbeh je skutočne veľmi zaujímavý a systém boja prepracovanejší ako v ktorejkoľvek hre tohoto žánru. Graficky skutočne pastva pre oči. Prezradím iba toľko, že dosť záleží na výbere postáv, koho dostanete, ako finálneho bossa, ktorými sú Akuma a Ogre. Príbeh hovorí o istom artefakte Pandora o ktorý sa zaujíma M.Bison ako aj Mishima Zaibatsu.

Gem systém, ktorý je novým prvkom síce trocha zamotá hlavu (-3%), ako aj riadna pestrosť kombosystému, ale po jeho pochopení hra nadobúda celkom nový herný rozmer! Trocha moc ukecaný tutoriál (-2%), ktorý je nutný pre pochopenie herného systému. Variablinosť hrania je obrovská a oceňujem aj dvojpostavový herný systém známy z Guilty Gerar Isuka.

ODPORÚČAM KAŽDÉMU, kto hráva tento typ hier, ako NUTNOSŤ VLASTNIŤ!
Samozrejmosťou je aj čeština.

0 Dobré Zlé
Street Fighter som nehral ani jednu so série až na túto. Zas Tekken som hral už všetky a mám k tomu určitý vzťah. SFxT je dobrá bojovka s vela možnosťami, pekná grafika a aj hrateľnosť. Po dejovej stránke to tiež nie je zlé, len mi tam chýbajú niektoré postavy z tekkenu a chybajú mi tam komba ako su v tekkene, su tam podobne ale nie je to ono. Dávam 80%, lebo je to dost dobrá hra. :D

0 Dobré Zlé
Proti pravidelně Updatovaným konzolovým bratříčkům PC verze hry vypadá trochu jako chudý příbuzný. Poslední patch na PC je 1.2 zatímco na konzolích už je 1.6 a právě bude vycházet velký update 2013 version. V českých končinách rovněž není možné stahovat jakékoliv DLC a další obsah navíc. Hra samotná je jinak velice zábavná, pro online hru musí být připojení k protihráči zcela perfektní, jinak se vyskytují nepříjemné lagy. Pokud bych měl hodnotit hru jako takovou, dávám 80%. Pokud mám hru hodnotit včetně stupidní politiky Microsoftu, spadne hodnocení někam na 40-50%, ale doufejme, že alespoň částečně se Microsoft pokusí napravit, co napáchal. Proto zůstanu u hodnocení hry jako takové.

0 Dobré Zlé






| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |