HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21151
5455
5063
1438
1600
7336
6026
12898
1687

Online 18284 uživatelů

Hry > Rainbow Six: Siege > hodnotenie


Rainbow Six: Siege
79%

Moje hodnotenie - Rainbow Six: Siege





Recenzie - Rainbow Six: Siege

Rainbow Six: Siege je jednou z tých hier, ktoré nepasujú do svojej série a mala by mať radšej iný názov. Viac pripomína Counter Strike ako predošlé časti, ktoré sme si tak obľúbili. Možno aj kvôli tomu ma hra v úvode veľmi nepresvedčila. Ale postupne som sa začal výborne baviť, hlavne pri spoznávaní jej deštrukčného systému a z toho vyplývajúcich možností v multiplayeri. A práve tým si Rainbow Six: Siege dokáže získať aj iných hráčov. Ak si ich však chce aj dlhodobo udržať, potrebuje viac máp a herných režimov.
Fantasticky napínavá týmová řežba hravě skryje fakt, že kromě čistého multiplayeru vlastně Siege nic kloudného nenabízí. Příběh, ani svébytnou kampaň si od Ubisoftu (na rozdíl od všeho ostatního) prostě nekoupíte. Ale vážně to nevadí, v Siege zatočíte s teroristy jako nikdy předtím!


Video recenzie - Rainbow Six: Siege

Videorecenzia - Sector.sk




Užívateľské hodnotenia - Rainbow Six: Siege

Co k tomu říct.. Skvěle. K Rainbow Six: Siege musím napsat pozitivní hodnocení, protože si ho zaslouží po všech stránkách.

+1 Dobré Zlé
OK nie je to Rainbow Six na ktorý ste boli zvyklí. Nie je to singleplayerová alebo cooperačná zábava ako kedysi bola. Teraz tu máme silno kompetetívnu týmovu a hlavne multiplayerovú(v zmysle pvp) v ktorej utopíte mnoho hodín(lebo je to fakt dobrá zábava a je jednoduchá). Plus výborná komunita obsah pridávaný...na môj vkus je to trochu drahšie a mohlo by to byť aj F2P(kedže skini sú tam) ale i tak je to sranda berte alebo skúste počas free weekendu(inak pôvodné hodnotenie bol troll).

UPDATE: po dlej dobe som sa vrátil a fakt musím povedať že som hru nespoznal. Updaty, nový operátory a mapy...super. A z hry sa stala moja #1 FPS MP akcia ktorú hrávam počas voľného času s kamošmi. Nahratého toho mám už...strašne moc...

0 Dobré Zlé
100%Walt10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
UNLOGIC !! Kurva, jak muze byt Lockdown realnejsi nez tento novej dil? Kde je tva vlastni jednotka? Kde je ten ten tactic mood, ten R6, co byl zalozenej na strategii? Nocni videni, baterka? Kurva vysrali na na to, hlavne at online hraci maji do huby, ale udelat plnohodnotnou kampan, to uz je moc nesmyslne...

0 Dobré Zlé
Námet to ma super ale spracovanie od UBISHITU je strašne. Servery máju výpadky, su preplnene cheatermi, nehovorím o odozve. Graficky nič moc oproti tomu čo sľubovali. Ešte že som hru dostal zadarmo lebo by som bol veľmi sklamaný dat za toto 40 €. Lepšie povedane od BUGISOFTU si už nikdy nič nekúpim, NIKDY !

0 Dobré Zlé
100%sekin
super hra. . . ze stříleček je jedna z mých nejoblíbenějších, doporučuju všem. . . . . . . . . . . . .

-1 Dobré Zlé
super super super super super super super super super super super super super super super super super hra...

-1 Dobré Zlé












100%Bramir





100%Foren

100%SABS

100%Neuer

100%Finch

100%Reese

100%Thiago

100%Tom9

100%Tom10

100%Vito9

100%Linc9



100%Mark9

100%Randy9

100%Tony9


100%Neeuer

100%Jack7

100%Mor9

100%Mike9

100%Nick9







| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |