HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 35258 uživatelů

Hry > LEGO Batman 2: DC Super Heroes > hodnotenie


LEGO Batman 2: DC Super Heroes
73%

Moje hodnotenie - LEGO Batman 2: DC Super Heroes





Recenzie - LEGO Batman 2: DC Super Heroes

Nemáte ešte darček za vysvedčenie? Máte doma školáka na druhom stupni aspoň so základnými znalosťami angličtiny? Prípadne sa po večeroch túžite vyblázniť v koži Batmana alebo Supermana a nakopať pár zločineckých zadkov? LEGO Batman 2 je tu pre vás, ale veľké zmeny oproti ostatným hrám z tejto série neočakávajte.
Jedna z nejlepších LEGO her které doposud vyšly, protože se vyhýbá nedostatkům předchozích titulů, oživuje dění dabingem postav a zároveň plně využívá potenciál batmanovského universa.


Užívateľské hodnotenia - LEGO Batman 2: DC Super Heroes

Hra sa zlepšila narozdiel od starých dielov. Hrdinovia a postavy rozprávajú viac. Inak je to perfektná hra.

0 Dobré Zlé
-: bugy, otrasná kamera, príbeh, len lokálny multiplayer, frustrácia
+: grafika, audio, hudba, humor, dabing, voľná hra, menu, postavy a ich schopnosti, množstvo postáv a ich odomykanie, lokality, bonusy, hlavolamy, herná doba, podpora gamepadov, mesto
Verdikt: Najprv si zoberte krabicu alebo vedro s Legom, ktoré rozsýpte po miestnosti a následne sa po ňom prejdite. Au? Presne takýto zážitok budete mať v digitálnej podobe pre multiplayer v hre Lego Batman 2. Pre absenciu online multiplayeru, je k dispozícii opäť len predelenie obrazoviek a vďaka otrasnej kamere je miestami takmer nehrateľný. Singleplayer je už o niečo inom. Takmer po všetkých stránkach hra zaznamenala progres oproti prvému dielu. Herná doba sa znásobila a to isté platí o obsahu na odomknutie. V rámci kampane možno ovládať viacero postáv z Justice League. Príbeh nie je nič extra, no je dostačujúci. Hra sa dočkala taktiež dabingu, čo ju posúva do iného a lepšieho spektra. Druhý Batman od Lega je krokom vpred pre singleplayer, naopak multiplayer naďalej stagnuje, čo je škoda pre tak pekne vymodelovaný Lego svet.

0 Dobré Zlé
Super lego hra, po prvnim batmanovi sem se moc tesil, a sem rad ze to dopadlo takhle. Je to super, mozna skoro nejlepsi, grafika, dabing, pribeh, postavy, atd.. ale musim ubrat, mozna je to moc, ale kdyz je tam ta volnost ve meste, vedlejsi ukoly ve meste tj. zlaty kostky, postavy atd...strasne neprehledny. Ale zase, litat si se Supermanem po gothamu? Snad prvni hra s takovou moznosti :D.

-1 Dobré Zlé




100%misor

100%msior2

100%simak


100%misor2





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |