HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21151
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 9636 uživatelů

Hry > Amnesia: A Machine For Pigs > hodnotenie


Amnesia: A Machine For Pigs
63%

Moje hodnotenie - Amnesia: A Machine For Pigs





Recenzie - Amnesia: A Machine For Pigs

Experiment, který se vývojářům vymkl z rukou a přerostl jim přes hlavu. Inspiraci bere z předešlé Amnesie i z Dear Esther, ale nevyužívá ji ani z daleka tak dobře jako zmíněné hry. Pokud jste nehráli první Amnesii a chtěli byste jemnou ochutnávku toho, co v ní najdete, má smysl A Machine for Pigs zkusit. V opačném případě ale koupi dobře zvažte (nebo počkejte na slevu).
Amnesia: A Machine for Pigs zostáva v tieni výnimočného predchodcu, navyše nad ňou visí ťarcha ambícií, čím mohla byť. Dokážete si ju užiť, ale šlo by to určite lepšie. A hlavne dlhšie.


Užívateľské hodnotenia - Amnesia: A Machine For Pigs

Na túto hru som sa veľmi tešil. Hneď ako vyšla, už som ju hral a aj naraz prešiel. Ako plus by som zaradil príbeh, prostredie, hádanky a atmosféru hry. Naopak ako mínus by som dal veľmi krátku hraciu dobu, málo monštier, nestrašidelnosť, veľmi jednoduché oproti jednotke, hádanky boli zaujímavé, no veľmi ľahké.

Síce ma celkom chytila, ale skončila veľmi rýchlo. Hracia doba cca 4 hodinky, čo pre mňa osobne nie je pre hru ako Amnesia titul veľa. Jednotka bola veľmi chytľavá, strašidelná, kde mi naskakovala husia koža. Ale pri tejto Amnesii to tak nebolo. Ani "príšery" alias zošívané prasatá, ma vôbec nevystrašili. Celkový dojem ale aj napriek mnohým mínusom, zľahka nadpriemerný. Mohli sa s týmto titulom viac pohrať. 72%


0 Dobré Zlé
Amensii: přístroj na čuníky bych rozdělil na tři části. První tápající, kdy jen chodíte a prakticky nic se neděje, pak přichází část druhá kdy se dostáváte hlouběji do podzemí a příběhu a nastupuje strach a postupný teror z brášků pana Pyggiho. Na závěr je tu část třetí když jenom běháte a hledáte kterej spínač zmáčknout a strach je nadobro pryč.
Druhý díl se ani zdaleka nepřibližuje prvnímu dílu, aby jo když laťka byla nasazena hodně vysoko. Strach zdaleka nedosahuje takových kvalit, máte stále zdroj světla, žádná kombinace předmětu a hlavolamy či hádanky..

+ Grafika
+ Příběh

- Světlo
- Lehké
- Krátké

0 Dobré Zlé
-: bugy, umelá inteligencia, herná doba, postup bez strachu, grafika, záver, slabá interaktivita prostredia a hlavolamy
+: audio, hudba, príbeh, nepriatelia, zábava, atmosféra, prostredie, efekty
Verdikt: Dear Ester, skvelý počin z dielne štúdia The Chinese Room, ktoré vytvorilo druhý diel hry Amresia s podtitulom A Machine For Pigs. Už teraz je jasné, že to radšej nemali robiť, pretože to prinieslo množstvo zmien k horšiemu. Celá hra je oproti prvému dielu zjednodušená. V hre absentujú viaceré herné prvky. Už žiadné prehľadávanie nábytku, riešenie ťažkých hlavolamov alebo starosť o dostatok svetla. Zmeny sa tak odrazili na hernej dobe, ktorá sa pohybuje okolo troch hodín. Je to škoda, pretože príbeh je kvalitný, ako aj prostredie z konca viktoriánskej éry. Dôležitú úlohu zohrávajú rôzne etické otázky alebo odlíšenie halucinácie od skutočnosti. Príbeh je to, čo ženie hráča vpred spolu so silnou atmosférou, no nie tak desivou, ako tomu bolo v predtým. Druhý diel nepôsobí tak strašidelne a v podstate niet momentov, ktoré by hráča vydesili. Autori sa jednoducho nedokázali popasovať s očakávaniami hráčov a úrovňou, ktorú stanovil predchodca.

0 Dobré Zlé
Druhá "Ztráta paměti" je jakousi steampunkovou kanibalskou bajkou o prasečích mutantech, prasatech v lidech a pradědečkovi Skynetu. Atmosféra nočních industriálních jatek se sice tísnivá, ale neděsí tolik jako opuštěné panské sídlo v jedničce. Na jedno dohrání ale budete celkem spokojeni.
+ zajímavé a monumentální industriální interiéry a slušná atmosféra
+ některé lekačky jsou husté
+ některé pasáže a myšlenky předestřené příběhem jsou zajímavé a nutí k zamyšlení
+ oproti první Amnesii o dost vylepšená grafika
+ monstra vás nezabijí první ranou
+ díky za češtinu a dabing od Patrika Špačka
- plížení v totální tmě a hlavně finální úprk před monstry bludištěm chodeb - není se podle čeho orientovat a přežití je o náhodě
- svítilna sice svítí pořád, ale moc světla nevydává
- místa jsou pustá a prázdná - málo předmětů k interakci
- prasečí monstra nejsou tak děsivá jako rozšklebení bubáci v jedničce
- málo adventurních prvků
- hádanky jsou velmi lehké
- dlouhý úvodní nahrávací čas
- krátká herní doba (odehráno za 7:45 hodin)

0 Dobré Zlé
Toto pokračovanie Amnesie , za prvým titulom zaostáva ... A to vo veľkej miere ... Jediné nepatrné zlepšenie vidím v grafike ... Inak po prvom titule , ktorý bol takmer dokonalý , dosť veľké sklamanie ... Hlavný dôvod môjho sklamania je vynechanie logických hádanie v hre a vynechanie inventára ... Doba hrania bez tých logických hádaniek je extrémne nízka ... hru som prešiel po pár hodinách hrania ... Presný čas neviem , ale viac ako 6 až 8 hodín hrania to nebolo ... čo je fakt málo ... Hru ale napriek tomu hodnotím na 65% ...

-1 Dobré Zlé








85%Asot


80%Bejo



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |