HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 6573 uživatelů

Hry > Doom 3: BFG Edition > hodnotenie


Doom 3: BFG Edition
53%

Moje hodnotenie - Doom 3: BFG Edition





Recenzie - Doom 3: BFG Edition

Když konečně padne i ten nejrohatější satanáš, zjistíte, že je venku pořád ještě světlo. Nic naplat, remasterovaná trilogie Doom se nepovedla. Nový herní bonus je krátký a nudný, a zbytek okoukaného materiálu byl oprášen tak, jak si asi většina lidí nepřála. Doom 3: BFG Edition je exkluzivní pouze cenou.


Užívateľské hodnotenia - Doom 3: BFG Edition

Neviem čo dodať herné klasiky ako Doom 1 a 2 spolu s Doom3 je super.
Nechcem ale nikoho urážať, ak niekto ale ohodnotí tieto hry na 20% ako kolega vyššie tak potom ma asi 10-13 rokov a nevie čo je to herná klasika. Nuž škoda v mojom detstve to boli pecky a mohol som ich hrať stále dookola.

+1 Dobré Zlé
Doom 3 je vynikající hra. Musím se přiznat že jsem ji nikdy nedohrál. Až do teď. Vzpomínám si že mi to neutáhl počítač, to bylo v tu dobu kdy hra vyšla, ten rok 2004. Pozděj jsem to vždycky přestal hrát. Teprve teď 15.4.2016 jsem si řekl že to konečně dotáhnu dokonce. Po těch X letech ta hra má úžasnou grafiku, vůbec jsem nepoznal že hraju 12 roků starou hru. Lituji že jsem hru nedohrál v tu dobu kdy jsem na to měl počítač. 2006 až myslím. Jinak bych to hrál snad pořád dokola. Vždycky jsem byl nadšený do herní série Doom. V prvním díle mně bavilo pořád dokola hrát první level. A dnes to samé. Zpět ke 3 dílu. Tato hra má vynikající nápad, považuji ji za průkopníka kvalitních akčních her. Atmosféra, prostředí, příběh, postavy. No prostě paráda. Nejlepší hra. Co hra. LEGENDA! Teď si tluču na hlavu že jsem to dohrál po tolika letech. Těším se na 4. díl, ale do té doby dohraju DLCčka. Doporučuji.

0 Dobré Zlé
FrantisekN - rozhodne nemáš ani minimálny prehľad v hernej histórii. Inak by si nikdy nemohol takto počastovať hru (DOOM) vďaka ktorej existuje žáner FPS. A povedať, že v dobe jej vzniku bola grafika v plienkach môže iba diletant - netušíš kedy bola grafika skutočne v plienkach a ako to vyzeralo a na akej úrovni bola v čase vzniku DOOM-u. Veľmi úsmevné mi prišlo Tvoje chválenie Serious Sama, ktorý je iba napodobeninou DOOM-u len v trochu lepšom kabáte. No to asi najúsmevnejšie na Tvojom hodnotení je fakt, že hry s pixelovou grafikou sa zase vracajú a hrá ich s radosťou množstvo mladých hráčov. Takže v podstate sa vo svojom hodnotení mýliš vo všetkom. Táto verzia má skutočne aj vylepšenú grafiku (najmä ostrejšie a kvalitnejšie detaily). Okrem toho má aj prekopané menu a nastavenia - mimochodom neviem čo by si chcel dnes v takto starej hre v rámci nastavení grafiky nastavovať, však dnes ju v pohode na max. nastaveniach spustí aj ten najlacnejší lowendový počítač, preto tieto nastavenia nie sú potrebné.
Každopádne je to perfektná strieľačka, odreagovačka. :) Za mňa určite plný počet a aj za Jednotku a Dvojku - na prvom počítači som sa ich čosi nahral. :)

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
-: bugy, cena, technická zastaralosť, baterka, Lost Mission

+: herný obsah,

Verdikt:

autori si robia dobý deň v prípade Doom 3. Mariňáci budúcnosti nevedeli implementovať baterku na zbrať alebo oblek, vďaka BFG je konečne v dispozícii, no s výdržou batérie horšou než v hre Alan Wake

D1, D2 opt
kampaň Lost Missions
širokouhle a efekty

0 Dobré Zlé
Graficky o trochu lepšie ako diely samostatné...ale dalo sa to aj lepšie urobiť graficky na ten rok technológia bola,len sa s tým nepohrali...výhoda všetko v jednom,nevýhoda nedá sa hrať všetky 3 diely súčasne...dá sa to hrať celkom fajn,kto má rád strieľačky si príde na svoje...

0 Dobré Zlé
Podľa mňa je to silná pohodička. Celú kompletku v jednom balíku mať je SILNO uspokojivé. Síce som moc vylepšení v grafike (DOOM 3) nespozoroval, ale aj tak to má grády.

0 Dobré Zlé







100%misor2

100%alsean



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |