HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 6590 uživatelů

Hry > LEGO The Lord of the Rings > hodnotenie


LEGO The Lord of the Rings
76%

Moje hodnotenie - LEGO The Lord of the Rings





Recenzie - LEGO The Lord of the Rings

Púť po Stredozemi mohla byť jedným z najlepších LEGO dobrodružstiev v histórii série. Chýba k tomu len „maličkosť“. Doladiť technické detaily, pretože v aktuálnom stave balansuje na hrane nedohrateľnosti.


Užívateľské hodnotenia - LEGO The Lord of the Rings

100%Eanos
Je to nejlepší Lego hra kterou jsem kdy hrál. Pán prstenů je nejlepší a Lego taky. A když se to spojí, je z toho nejlepší hra na světě. Fakt doporučuji.

+2 Dobré Zlé
je to jedna z najlepsich lego hier aj ked su tam nejake bugy ale aj tak je to pecka preto minimalne 100 percent



0 Dobré Zlé
100%Craigs
Som fanúšik LOTR, ale LEGO ma nikdy nechytalo. Až dodnes! Dobrá atmosféra, výborný Co-Op. Sector.sk má tam len 70%. Asi im tam chýba EA.

0 Dobré Zlé
Prvá Lego hra,ktorú som dohral na 100 percent(trvalo to asi 60 hodín).Bavil som od prvej až po poslednú hodinu.Priznávam síce,že v hre je menej akčných sekvencií ale zato si ich viacej užívate.Dabing postáv mne osobne nevadil,ba naopak sa mi páčil.Humor zase raz skvelý a teraz už stačí len čakať na Lego:Hobbit.

0 Dobré Zlé
100%Sami7
ja to hodnotim tak:
+ lego + lord = BEST GAME!!
proste super hra ktoru chcem!!
skoda ze ju nemam
pozeram na YouTube videa, a velmi - prevelmi sa mi to paci !!

0 Dobré Zlé
-: more bugov, miestami kamera, umelá inteligencia, len lokálny multiplayer, občas vypadávajúce audio
+: grafika, hudba a dabing, kompletná trilógia, inventár, atmosféra, zábava, humor, postavy a ich schopnosti, herný svet, herná doba, minihry
Verdikt: Môj milý Frodo, to teda bolo Lego dobrodružstvo! Dokonca jeho všetky tri časti pekne pokope. Toľko krásnych a tajomných scenérií sme navštívili a aj opakovane, len aby sme pozbierali všelijaké bonusy. O minihrách ani nehovorím. Aj pre ne nehrozil žiaden stereotyp a nuda. Stretli sme množstvo figúrok s rozličnými schopnosťami, ktoré sme využili aj keď sa naše cesty rozišli. Viedol si si však veľmi dobre a hlavne, keď si nebol sám. Tam kde už nestačil biedny intelekt figúrok, pripojila sa ďalšia múdra hlava. Konečne sme na seba nemuseli len pohmkávať a vedeli sme sa aj dorozumieť v bežnej reči, i keď občas ťa nebolo počuť veľmi dobre milý Frodo. Bolo to zábavné dobrodružstvo plné humoru a to aj napriek tomu, že miestami nebolo dobre vidieť na cestu. To sme ťa museli občas opäť poskladať. Je viem, ešte aj rôzne chyby tohto sveta nám znepríjemnili našu cestu, ale neodradilo nás to. Priznávam, niekedy tomu až tak veľa nechýbalo. Veru snáď sa ešte uvidíme pri nejakom ďalšom Lego dobrodružstve. Dovtedy, nech si oddýchnu tvoje plastové rúčky milý Frodo.

0 Dobré Zlé
Tohle je to nejhorší Lego, jaké jsem kdy hrál. V téhle hře se ztratilo celé to kouzlo legoher. A to jednoduchost. Lego hry byly tak zábavné díky tomu, že byli jednoduché, mohl je hrát každý. Vždy bylo jasné, co se má udělat. Celá hra probíhala v tak roztomilém mimickém provedení. Ne, všechno z toho je pryč. V Pánu prstenů začali postavičky mluvit, scének, které jsou přecpané mluvením jsou nudné, zdlouhavé a je jich hromada. Levely jsou dlouhé a neustále musíte řešit nějaké problémy, jak se někam dostat a tak, které jsou navíc otravné a unavující. A když to všechno přelouskáte a dostanete se k nějaké bitvě, jste zklamaní, protože si stejně pořádně nezabojujete. Navíc, pokud hrajete ve dvou, což byly legohry vždy nejzábavnější, celý, ještě ne snad ani tak zkažený dojem, zkazí naprosto matoucí rozdělení obrazovky. Jediné, co to mohlo zachránit byla hra ve dvou. I ta je špatná. 50% dávám jedině díky tomu, že je to prostě Pán prstenů.

-1 Dobré Zlé

100%simak


100%sauron


100%misor2






100%misor

100%msior2


100%Roach




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |